Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η Εθνική Ομάδα Γαστρονομίας στη WESTIA

Η Εθνική Ομάδα Γαστρονομίας στη WESTIA

Οι άριστοι των αρίστων της Ελληνικής Γαστρονομίας θα παρουσιάσουν εντυπωσιακά εργαστήρια το τριήμερο της WESTIA σε συνεργασία με το Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ

Την εξαιρετική ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξειδικευμένα και πρωτοποριακά εργαστήρια γαστρονομίας θα έχουν οι επισκέπτες της WESTIA, καθώς η 1η Κλαδική Έκθεση τελεί υπό την Γαστρονομική Αιγίδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας.

Καταξιωμένοι chef, νέοι chef με φαντασία αλλά και πολλά υποσχόμενοι σπουδαστές μαγειρικής  θα παρουσιάσουν γευστικά κι ευφάνταστα πιάτα υψηλής γαστρονομίας. Η Εθνική Ομάδα Γαστρονομίας θα παρασκευάσει πιάτα διαγωνιστικής αρτιότητας και θα αποδείξει ότι επάξια εκπροσωπεί την Ελλάδα στους διεθνείς διαγωνισμούς με αξιώσεις. Παράλληλα, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας έχει εξασφαλίσει για πρώτη φορά εκτός Αθηνών, την παρουσίαση εντυπωσιακών τεχνικών Ψυχρού Πάγου, Σοκολάτας, Αιγυπτιακής κι Ιταλικής Κουζίνας μεταξύ άλλων.

Εντωμεταξύ τα ανακαινισμένα εργαστήρια μαγειρικής του Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ σφύζουν από ενθουσιώδεις chef και σπουδαστές Μαγειρικής που θα συνεργαστούν on stage.

Στην WESTIA θα γίνει κι η πρώτη επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας με το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα ΒΕΡΓΗ για την επιμόρφωση και την αναβάθμιση των επαγγελματιών Μαγειρικής της Δυτικής Ελλάδας. Στις νέες εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Συγκροτήματος ΒΕΡΓΗ στεγάζεται το Παράρτημα Αχαΐας της Λέσχης  και ήδη δρομολογούνται ενδιαφέροντα σεμινάρια για επαγγελματίες μαγειρικής για την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά.

Αποκλειστική θα είναι και η συνεργασία με τον αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό φορέα πιστοποίησης επαγγελματικών προσόντων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ΑCTA για όλους τους τομείς Τουρισμού & Εστίασης όπου το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα ΒΕΡΓΗ θα λειτουργεί ως Εκπαιδευτικό κι Εξεταστικό Κέντρο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά