Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κ. Πελετίδης: Όλοι μαζί χωρίς προκαταλήψεις στην πορεία κατά της ανεργίας – Την Κυριακή η εκκίνηση

Κ. Πελετίδης: Όλοι μαζί χωρίς προκαταλήψ...
Βγενόπουλος Φάνης

Ο δήμαρχος Πατρέων κάλεσε τους δημότες να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση σύμφωνα με τις δυνατότητές τους

Κάλεσμα συμμετοχής προς όλους τους Πατρινούς, να συμμετάσχουν στην πορεία κατά της ανεργίας απεύθυνε, το πρωί της Παρασκευής, ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δημαρχείο.

Η πορεία ξεκινά το πρωί της Κυριακής, στις 9.30, από την πλατεία Γεωργίου και θα καταλήξει στις 10 Απριλίου, όπου διοργανώνεται μεγάλο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα. Μάλιστα, εκείνη την ημέρα αντιπροσωπεία των συμμετεχόντων θα έχει συναντήσεις με τις κοινοβουλευτικές ομάδες των κομμάτων, πλην της Χρυσής Αυγής, την οποία ο δήμαρχος Πατρέων χαρακτήρισε «ναζιστικό μόρφωμα».

Δεν πρέπει κανείς να λείψει, όλοι να συμμετάσχουν με βάση τις δυνατότητές τους, ήταν το μήνυμα του δημάρχου Πατρέων, ενόψει της Κυριακής, υπογραμμίζοντας πως η κινητοποίηση κατά της ανεργίας δεν θα έχει ημερομηνία λήξης και πως θα συνεχιστεί μαζί με το λαό και τα συνδικάτα.

Εξέφρασε δε, τη βεβαιότητά του ότι ο αγώνας θα δικαιωθεί.

Αρκετές ήταν οι αναφορές του δημάρχου στο ενωτικό χαρακτήρα της κινητοποίησης με φράσεις όπως «όλοι μαζί χωρίς προκαταλήψεις».

Ο Κώστας Πελετίδης άσκησε κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, την οποία κατηγόρησε ότι θέλει να ιδιωτικοποιήσει τα πάντα, όσο και στη δημοτική παράταξη «ΡΑΠ – Ανθρώπινη Πόλη» την οποία χαρακτήρισε κυβερνητική.

Απαντώντας δε, στην κριτική που έχει ασκηθεί από τη ΡΑΠ για την κινητοποίηση σημείωσε χαρακτηριστικά «τη δουλειά τους κάνουνε, η στάση τους στην κρίση του πατραϊκού λαού».

Κατά τα άλλα ο δήμαρχος ενημέρωσε ότι θα συμμετάσχει και τις οχτώ ημέρες της πορείας, ενώ ενημέρωσε πως και κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης οι Πατρινοί θα μπορούν να συμμετάσχουν, δηλώνοντας συμμετοχή στο περίπτερο του Δήμου, στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου.

Μάλιστα, υπάρχει πρόβλεψη για καθημερινά δρομολόγια λεωφορείων, τα οποία θα μεταφέρουν από την Πάτρα τους πολίτες στο σημείο που βρίσκεται η πορεία και το βράδυ θα επιστρέφουν με δημότες.

Σήμερα, στις 7 μ.μ., στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, ο Δήμος καλεί όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή στην πρωτοβουλία για τις τελευταίες οδηγίες και τις αναγκαίες ενημερώσεις που αφορούν στην πορεία.

Όσοι έχουν δηλώσει διανυκτέρευση (ανεξαρτήτως ημερών), πρέπει σήμερα να παραδώσουν τον υπνόσακο, μαζί με μαξιλάρι και υπόστρωμα, καθώς και το σακίδιό τους, από τις 7 μέχρι τις 10 το βράδυ, σε χώρο του σταδίου. Το «παρών» στη συγκέντρωση θα δώσει και ο δήμαρχος Πατρέων.

Διαβάστε επίσης:

ΡΑΠ και Αγωνιζόμενοι Πολίτες για την πορεία του Πελετίδη: Μεγάλοι απόντες θα είναι οι ίδιοι οι άνεργοι, οι ανασφάλιστοι και οι εργαζόμενοι

Κ. Πελετίδης στο Mega: «Όλη η Πάτρα είναι έτοιμη να περπατήσει» - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Στο πλευρό του Δήμου Πατρέων ο Δήμος Κορινθίων - Συνάντηση Πελετίδη - Πνευματικού και σύσκεψη για την πορεία κατά της ανεργίας-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συγκέντρωση στο Παμπελοποννησιακό και πορεία προς Αθήνα - Δείτε τον χάρτη της διαδρομής

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις