Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

"Κινούμενα ΖωγραφοΣχεδιάσματα" από αυτό το Σάββατο στην Πάτρα

"Κινούμενα ΖωγραφοΣχεδιάσματα"...

Πρόκειται για το καινούριο πρόγραμμα των Παιδικών Δράσεων δημιουργικής απασχόλησης «Τα Παιδία Παίζει & Μαθαίνει»

Από αυτό το Σάββατο 16 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο ξεκινάει στο Οροπαίδιο (Κανακάρη 101Β) το καινούριο πρόγραμμα των Παιδικών Δράσεων δημιουργικής απασχόλησης παιδιών ηλικίας 4-12 ετών «Τα Παιδία Παίζει & Μαθαίνει» με τη νέα ενότητα του Β΄ Κύκλου, υπό τον τίτλο "Κινούμενα ΖωγραφοΣχεδιάσματα".

Μέσα από αυτή τα παιδιά θα δουν, θα ακούσουν, θα σχεδιάσουν και τελικά θα μάθουν πως να διηγηθούν μια ολόκληρη ιστορία μόνο μέσα από εικόνες καθώς επίσης και με ποιον τρόπο φτιάχνονται τα κινούμενα σχέδια. Παράλληλα θα δημιουργήσουν τις δικές τους φανταστικές ιστορίες με αρχή - μέση και τέλος και θα προσπαθήσουν να τις αποτυπώσουν στα δικά τους έργα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εισήγηση για τη ζωγραφική και τα κινούμενα σχέδια και δημιουργία μικρών φανταστικών ιστοριών τόσο ατομικά όσο και μιας ομαδικής ιστορίας από όλα τα παιδιά μαζί.

Εκτός από την Ενότητα "Κινούμενα ΖωγραφοΣχεδιάσματα", ο Νέος Κύκλος των Παιδικών Δράσεων "Τα Παιδία Παίζει & Μαθαίνει" θα συμπεριλάβει μέχρι το πέρας του προγράμματος συνολικά πολλές και ενδιαφέρουσες δράσεις όπως Επιστημονικά Πειράματα, εργαστήρια, καρναβαλικές κατασκευές, μάσκες, καπέλα, κοστούμια, μαγειρική και διατροφή, μαγικά και ταχυδακτυλουργικά και πολλά άλλα.

Οι Παιδικές δράσεις για παιδιά 4 - 12 ετών "Τα  Παιδία Παίζει & Μαθαίνει"  πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο 11 - 1 το πρωί στο ΟροΠαίδιο Κανακάρη 101Β, (στη στοά απέναντι από την Α΄ ΔΟΥ).

Στο Πρόγραμμα παρέχεται Έκπτωση για Μηνιαία & Τρίμηνη συνδρομή ενώ υπάρχουν Ειδικές τιμές για αδέρφια.

Κρατήσεις- Εγγραφές στο τηλέφωνο 6906212743 & στο e-mail: [email protected]  καθώς και στο ΟροΠαίδιο τις μέρες και ώρες των εκδηλώσεων.

Χορηγοί των δράσεων είναι οι εταιρίες: Λουξ, Hobby, Γωνιά του Βιβλίου, Tam-Toom.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture