Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΟΝΑΠ: Αγώνας αλληλεγγύης στο κλειστό γήπεδο Αγ.Αλεξιώτισσας

ΟΝΑΠ: Αγώνας αλληλεγγύης στο κλειστό γήπ...

Με σκοπό να συγκεντρωθούν τρόφιμα

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε στις 21-12-2015 αγώνας αλληλεγγύης στο κλειστό γήπεδο Αγ.Αλεξιώτισσας που οργάνωσε  το τμήμα άθλησης της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Αθλητισμού με σκοπό να συγκεντρωθούν τρόφιμα για την στήριξη του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου.

Το παρόν έδωσε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Άθλησης  κ.Αθανασόπουλος Ανδρέας,ο Αντιδήμαρχος  Πρόνοιας κ.Πελεκούδας Δημήτριος ,ο Υπεύθυνος για θέματα Αθλητισμού κ. Πετρόπουλος Τάκης,ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Γκοτσόπουλος Ιωάννης και η Δημοτική Σύμβουλος κ.Μπίρμπα Ουρανία.

Νικήτρια ομάδα ήταν η ομάδα του Δήμου-ΔΕΥΑΠ απέναντι στη Διαχειριστική Ευρωπαϊκών προγραμμάτων με 51-37 ενώ στο διαγωνισμό τριπόντων νικητής ήταν ο Διαμαντόπουλος Ιωάννης του Δήμου Πατρέων. Τέλος να αναφέρουμε ότι την παράσταση έκλεψε το χορευτικό του Δήμου που ξεσήκωσε τον κόσμο μετά το τέλος του αγώνα.

Το τμήμα άθλησης και η Επιτροπή οργάνωσης των πρωταθλημάτων Εργαζομένων θέλει να ευχαριστήσει την ΕΣΚΑΗ για τους διαιτητές και την γραμματεία του αγώνα, την κ.Τζιμίκου Ιωάννα ιατρό του αγώνα, τους εθελοντές του Δήμου και φυσικά όλους όσους παραβρέθηκαν και συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις