Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τα Βραχνέικα παραμιλούν και ψάχνουν τον υπερτυχερό που κέρδισε 15.5 εκατ. ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πάτρα: Τα Βραχνέικα παραμιλούν και ψάχνο...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ολοι ψάχνουν τον τυχερό/ή

Από χθες το βράδυ -οπότε και έγινε γνωστό οτι το τυχερό δελτίο των 15,5 εκατομμυρίων ευρώ παίχτηκε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στα Βραχνέικα, όλοι στην Πάτρα παραμιλούν. Στα Βραχνέικα ,αλλά και πολύ πέρα απο αυτά, είναι το πρώτο θέμα συζήτησης παντού. Σε καφενεία, ακόμη και στον δρόμο ο ένας ρωτάει τον άλλο, "Έσυ τα κέρδισες τα λεφτά;".

Η στατιστική και οι πιθανότητες λένε πως το πιο πιθανό είναι τα χρήματα να "έπεσαν" σε κάποιο άτομο από την τοπική κοινωνία και οι φήμες έχουν φουντώσει.  Εξάλλου πρόκειται για ένα συνοικιακό, μικρό πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο οποίο πρόσβαση έχουν κυρίως οι ντόπιοι.

Βραχνέικα:Tι ζήτησε από τον τυχερό του Τζόκερ ο Δημήτρης Οικονόμου του ΣΚΑΙ

Η επίσης τυχερή πράκτορας που από χθες έχει γίνει viral στο διαδίκτυο, την τηλεόραση και όχι μόνο, Όλγα Κόρδα, μίλησε στο thebest.gr και δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της για την θετική αυτή εξέλιξη.

Πάτρα: Στα Βραχνέικα ο υπερτυχερός των 15,5 εκατ. ευρώ - Με ένα δελτίο των 2,5 ευρώ


Πλέον και η νεαρή ιδιοκτήτρια του πρακτορείου - "χρυσορυχείου" αναμένει τον/την υπερτυχερό/ή που θα μεταβεί στο κατάστημά της για να προσκομίσει το χρυσό χαρτάκι και να επιβεβαιώσει αυτό που έχει καταγραφεί στο σύστημα online του πρακτορείου. Βέβαια, όπως και σε ανάλογες περιπτώσεις και στο παρελθόν, αυτό μπορεί να γίνει και μέσω πληρεξούσιου δικηγόρου.

Αυτό που όλοι αναρωτιούνται από χθες το βράδυ είναι "πως να νοιώθει αυτός ο άνθρωπος σήμερα;". Το μόνο σίγουρο είναι πως τα λεφτά είναι πολλά και αν κρίνει κανείς από το προφίλ του παίχτη -που έπαιξε δηλαδή ένα οικονομικό δελτίο των 5 στηλών αξίας 0,50 η κάθε μια- που ξόδεψε 2,5 ευρώ για να βρει το ΤΖΟΚΕΡ, ίσως τα χρήματα να πήγαν σε κάποιον που τα έχει πραγματικά ανάγκη.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως δεδομένου του φόρου 20% στα τυχερά παιχνίδια, ο/η τυχερός/ή θα πάρει "στα χέρια" 12,4 εκατομμύρια ευρώ, καθώς 3,1 εκ. είναι η φορολογία και στο ΤΖΟΚΕΡ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις