Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

1,5 εκ. ευρώ ζητά η ΝΔ από την εταιρεία που ανέλαβε τις εκλογές

1,5 εκ. ευρώ ζητά η ΝΔ από την εταιρεία ...

Ως αποζημίωση για το φιάσκο

Η ΝΔ αποφάσισε να προχωρήσει στην κατάθεση αγωγής κατά της εταιρείας που ανέλαβε τις εκλογές για ανάδειξη προέδρου και τη διεκδίκηση αποζημίωσης ύψους 1,5 εκ. ευρώ για τα προβλήματα του online συστήματος που τελικά οδήγησαν στην αναβολή της διαδικασίας εκλογής του νέου προέδρου του κόμματος.

Ο υπεύθυνος της εταιρείας, σε συνάντηση που είχε με στελέχη της ΝΔ, αποδέχθηκε την ευθύνη του και επέστρεψε την προκαταβολή που είχε καταβληθεί, στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποφάσισαν να προχωρήσουν στην υποβολή της αγωγής, καθώς θεωρούν ότι το κόμμα υπέστη τεράστια δυσφήμιση από την εικόνα που δημιουργήθηκε την Κυριακή.

Η Νέα Δημοκρατία από την πρώτη στιγμή είχε υποδείξει την εταιρεία ως υπεύθυνη. Χαρακτηριστική ήταν η αναφορά στην απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής:

«Με βάση τις διαβεβαιώσεις της νομικής υπηρεσίας του κόμματος, η εταιρία που είχε αναλάβει το τεχνικό μέρος της διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη νέου Προέδρου στη Νέα Δημοκρατία δεν τήρησε τις συμβατικές υποχρεώσεις της».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις