Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αποχωρούν από το Σύνταγμα οι αγρότες- Προειδοποίησαν τους βουλευτές

Αποχωρούν από το Σύνταγμα οι αγρότες- Πρ...

Νωρίτερα, το συλλαλητήριο σημαδεύτηκε από επεισόδια

Αποχωρούν από το Σύνταγμα οι αγρότες που προειδοποίησαν ότι όσοι βουλευτές ψηφίσουν τις αλλαγές στα προαπαιτούμενα που τους αφορούν θα είναι ανεπιθύμητοι, ενώ ζήτησαν να δουν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Νωρίτερα, το συλλαλητήριο σημαδεύτηκε από επεισόδια. (Επεισόδια στο Σύνταγμα με τους αγρότες - Προσπάθησαν να μπουν στη Βουλή - Χρήση δακρυγόνων - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤ)

Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή, ωστόσο, ο προσαχθείς αφέθηκε ελεύθερος λίγο αργότερα.

Σε δήλωσή του ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου σημείωσε ότι η κυβέρνηση όχι μόνον δεν αρνείται, αλλά αντίθετα επιδιώκει το διάλογο με τους αγρότες.

«Ως υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης έχω ορίσει συνάντηση σήμερα στη Βουλή με τους εκπροσώπους των κινητοποιημένων αγροτών. Παρόλα αυτά, όπως ενημερώθηκα, πολύ πριν την προκαθορισμένη ώρα συνάντησης, ομάδα διαδηλωτών επιχείρησαν να μπουν μαζικά και  βίαια στο κτήριο του Κοινοβουλίου με αποτέλεσμα να απωθηθούν από τις αστυνομικές δυνάμεις» ανέφερε και πρόσθεσε:

«Είμαστε αντίθετοι με τη χρήση αστυνομικής βίας και τη δημιουργία πολεμικής ατμόσφαιρας. Ωστόσο ο διάλογος απαιτεί νηφαλιότητα και υπευθυνότητα και όχι εξωθεσμικές ή και αντιθεσμικές κινήσεις που δυναμιτίζουν τις ίδιες τις προσπάθειες επικοινωνίας και συνεννόησης».

Καταλήγοντας, έκανε γνωστό ότι η συνάντησή του με τους εκπροσώπους των αγροτών θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις