Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: "Η ανάπτυξη είναι η στήριξη των παραγωγών" -Στις πληγείσες περιοχές Αχαΐας και Ηλείας ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης - ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: "Η ανάπτυξη είναι η στήριξη ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Εξαιτίας των ζημιών από την πρόσφατη κακοκαιρία

Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας βρέθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί, Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, ο αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάρκος Μπόλαρης, προκειμένου να παραστεί σε μια πρώτη σύσκεψη, ενόψει της επίσκεψής του στις πληγείσες περιοχές σε Αχαΐα και Ηλεία, για να δει από κοντά τις ζημιές που προκλήθηκαν από την πρόσφατη κακοκαιρία στην περιοχή μας, καθώς και για να συζητήσει για διάφορα θέματα που αφορούν στον αγροτικό τομέα.

"Είναι υποχρέωσή μου να είμαι σήμερα στις πληγείσες περιοχές. Είναι απολύτως σαφές ότι η ανάπτυξη για τον τόπο είναι η στήριξη των παραγωγών και η αποζημίωσή τους" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μπόλαρης.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ.

Στις 9.30 το πρωί ο αναπλ. Υπουργός είχε συνάντηση στα γραφεία της περιφέρειας με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, ενώ ακολούθως μαζί και παρουσία βουλευτών των δύο νομών θα επισκεφθούν τα σημεία που επλήγησαν από την κακοκαιρία σε Αχαΐα και Ηλεία.

Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας με τον αναπληρωτή υπουργό κ. Μπόλαρη θα συμμετάσχουν σε ευρεία σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας στην Κάτω Αχαΐα, στην οποία θα λάβουν μέρος οι Δημοτικές Αρχές Δυτικής Αχαΐας και Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Αντιπεριφερειάρχες, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Αγροτικές Ενώσεις, ομάδες παραγωγών, υπηρεσιακοί παράγοντες και εκπρόσωποι φορέων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις