Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κυπαρισσία: Τοποθετείται παλιρροιογράφος στο λιμάνι

Κυπαρισσία: Τοποθετείται παλιρροιογράφος...

Αυτοψία πραγματοποίησε χθες το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο

Αυτοψία στο λιμάνι της Κυπαρισσίας πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι ο διευθυντής Ερευνών στο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, Νίκος Μελής, για την ακριβή θέση που θα τοποθετηθεί τις επόμενες μέρες ένας σύγχρονος παλιρροιογράφος, τύπου ραντάρ, από το Λιμενικό Ταμείο Μεσσηνίας!

Τον κ. Μελή συνόδευαν ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, αξιωματικοί του Λιμενικού Τμήματος Κυπαρισσίας, ενώ συναντήθηκε και με τον πρόεδρο των Επαγγελματιών Αλιέων Τριφυλίας, Κώστα Ροϊλό.
Ο παλιρροιογράφος μετράει τη στάθμη της θάλασσας σε πραγματικό χρόνο και στην προσπάθεια ανάπτυξης του δικτύου των σταθμών που έχει το Γ.Ι., αυτή την περίοδο θα τοποθετηθούν 8 νέοι σταθμοί, μεταξύ αυτών και στο λιμάνι Κυπαρισσίας.

Ο λόγος που τοποθετείται και στο λιμάνι Κυπαρισσίας είναι για να είναι επιχειρησιακά, ερευνητικά και μηχανικά λειτουργικός και διαθέσιμος για τους λιμενικούς, και να δίδει στοιχεία με πολλαπλή χρήση, στο Λιμενικό Σώμα, το Λιμενικό Ταμείο, την ΕΜΥ, αλλά και άλλους φορείς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγριογούρουνα διακοσίων κιλών σκότωσαν κυνηγοί στην Κυπαρισσία του νομού Μεσσηνίας

 

Πηγή: ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις