Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία - Πύργος: Μπαράζ ελέγχων σε πεζοδρόμους για παραβάσεις

Ηλεία - Πύργος: Μπαράζ ελέγχων σε πεζοδρ...

Επιχείρηση της Τροχαίας

Πολυάριθμο κλιμάκιο αστυνομικών από την Τροχαία και την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. έστησε μπλόκο το πρωί της Τρίτης στον πεζόδρομο της 28ης Οκτωβρίου για να σταματήσει όσους κινούνται με τα οχήματά τους εκεί που επιτρέπεται μόνο η διέλευση πεζών. Ωστόσο το θέμα της κυκλοφορίας στον συγκεκριμένο πεζόδρομο παραμένει για πολλούς υπό αμφισβήτηση αφού δεν φαίνεται να έχει καθοριστεί επίσημα ως τέτοιος.

Αυτή ήταν και μια από τις δικαιολογίες που ανέφεραν πολλοί από τους «παραβάτες» που εντόπισαν οι αστυνομικοί είτε κινούμενοι επί του πεζόδρομου, είτε που είχαν τα δίκυκλά τους σταθμευμένα επ΄ αυτού. Ανάμεσα στους αντιδρούντες υπήρξαν και αρκετοί επαγγελματίες που διατηρούν τα καταστήματά τους στην 28ης Οκτωβρίου. 

Η επιχείρηση της Τροχαίας είχε ως σκοπό να απομακρυνθούν όλα τα οχήματα κυρίως τα δίκυκλα, αλλά και τα αυτοκίνητα, που ήταν σταθμευμένα σε διάφορά σημεία. Από την άλλη είναι αλήθεια πως επί των πεζοδρόμων στο κέντρο της πόλης, αρκετοί βρίσκουν μια θέση πάρκινγκ για το αυτοκίνητό τους, ενώ σε ότι αφορά τα δίτροχα, απρόσεκτοι οδηγοί έχουν προκαλέσει ατυχήματα με πεζούς. 

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως η επέμβαση που έγινε εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης αστυνόμευσης της πόλης του Πύργου. Η κίνηση των οχημάτων τόσο επί της κεντρικής πλατείας όσο και στους πεζόδρομους πέριξ αυτής, απαγορεύεται και πλέον η Τροχαία θα έχει συχνή παρουσία ώστε το φαινόμενο της παράνομης στάθμευσης να εξαλειφθεί. Μοναδικές εξαιρέσεις τα οχήματα ανεφοδιασμού των καταστημάτων και μόνο τις ώρες που επιτρέπεται από τις κείμενες διατάξεις.

ilialive.gr

ΦΩΤΟ: iliaoikonomia

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις