Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η Καλαβρυτινή Νάντια Κοντογεώργη δάνεισε τη φωνή της στη νέα ταινία της Disney

Η Καλαβρυτινή Νάντια Κοντογεώργη δάνεισε...

Η πρεμιέρα του φιλμ έγινε την Κυριακή στην Αθήνα - Θα προβάλλεται κανονικά στις αίθουσες από αυτή την Πέμπτη

Η επίσημη πρεμιέρα της νέας ιδιαίτερα επιτυχημένης ταινίας ψηφιακού animation της Disney/Pixar, «Inside Out – Τα Μυαλά που κουβαλάς» πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Κυριακή 30 Αυγούστου 2015 στην κατάμεστη αίθουσα V-max των Village Cinemas στο εμπορικό πολυκέντρο ψυχαγωγίας The Mall Athens.

Στην πρεμιέρα του φιλμ παρευρέθηκε και η γνωστή Καλαβρυτινή στην καταγωγή ηθοποιός Νάντια Kοντογεώργη (Το Κάτω Παρτάλι), η οποία και δανείζει τη φωνή της στην Χαρά στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια της ταινίας. Η Χαρά είναι ένα από τα πρωταγωνιστικά συναισθήματα που «κατοικούν» στο μυαλό ενός 11χρονου κοριτσιού. Εκτός από τη Χαρά, η Λύπη, ο Θυμός, η Αηδία και ο Φόβος (μεταγλωττισμένος από τον ηθοποιό Λευτέρη Ελευθερίου), συνθέτουν ένα φαντασμαγορικό ταμπλό από αξέχαστες, αστείες, αλλά και συγκινητικές προσωπικότητες.

Η λαμπερή και συμπαθής Νάντια Kοντογεώργη (Κάτω Παρτάλι, Μελωδία της Ευτυχίας) ήταν η ιδανική Χαρά, μια και έδωσε τέλεια στο ρόλο την μαγική του αισιοδοξία και ευθυμία, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν επίσης οι δύο από τα τρία μέλη του ποπ συγκροτήματος των Otherview, η Έλενα Τσαγκρινού και ο Βασίλης Κουμεντάκος, καθώς και ο τραγουδιστής Άρης Πλασκασοβίτης.

Σύνοψη:

Το να μεγαλώνεις δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά για τη Riley που ξεριζώνεται από την ήσυχη ζωή της σε μια κωμόπολη της κεντροδυτικής Αμερικής για να εγκατασταθεί στο Σαν Φρανσίσκο, όπου βρίσκεται η καινούρια δουλειά του πατέρα της. Όπως όλοι μας, έτσι κι η Riley κατευθύνεται από τα συναισθήματά της – τη Χαρά, τον Φόβο, τον Θυμό, την Αηδία και τη Θλίψη. Τα συναισθήματα ζουν στο Κέντρο Ελέγχου μέσα στο μυαλό της, απ’ όπου τη συμβουλεύουν στην καθημερινότητά της.

Καθώς η Riley και τα συναισθήματά της αγωνίζονται να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες, στο Κέντρο Ελέγχου επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Ενώ η Χαρά, το κυρίαρχο και σημαντικότερο συναίσθημα της Riley, προσπαθεί να διατηρήσει το ηθικό υψηλό, τα υπόλοιπα συναισθήματα συγκρούονται μεταξύ τους για  το πώς να διαχειριστούν μια διαφορετική πόλη, ένα νέο σπίτι κι ένα καινούριο σχολείο.

Η ταινία σε σκηνοθεσία Pete Docter με τις φωνές της Έιμι Πόλερ και του Μπιλ Χέιντερ έχει σαρώσει εισπρακτικά με συνολικά 703 εκατομμύρια δολάρια έως τώρα παγκοσμίως (οι μισές εισπράξεις έχουν γίνει στις ΗΠΑ).

Το φιλμ από την ερχόμενη Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου θα προβάλλεται στους ελληνικούς κινηματογράφους σε διανομή από την εταιρεία Feelgood σε 3D (μεταγλωττισμένο και με υπότιτλους).

*Η ταινία αναμένεται την ίδια μέρα να έρθει και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture