«Κανείς δεν κατάλαβε όμως γιατί παραιτήθηκε ο Τσίπρας»
21:33 «Είναι πιθανό να έχω συνάντηση με τον Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο. Θα το συζητήσω με τα Όργανα του κόμματός μου», δήλωσε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης όσον αφορά στην διερευνητική εντολή για τον σχηματισμό κυβέρνησης που θα πάρει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
21:39 Με δηλώσεις του ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης αμέσως μετά το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: Ο κ. Πρωθυπουργός μετά από περιπλάνηση πολλών ημερών ανακοίνωση την απόφασή του. Τη ΝΔ όχι μόνο δεν την αιφνιδίασε, αλλά επιτέλους έκανε ανακοινώσεις, το περιμέναμε.
Η ΝΔ είναι πανέτοιμη εδώ και καιρό, έχουμε την εκλογική επιτροπή και τα ψηφοδέλτιά μας είναι έτοιμα. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει γιατί παραιτήθηκε σήμερα ο κ. Τσίπρας, προκύπτει ότι παραιτήθηκε για έναν λόγο που θα μπορούσε να το λύσει στο Συνέδριό του. Ο Τσίπρας είναι λίγο ψευτάκος και πονηρός.
Η ΝΔ θα λάβει την διερευνητική εντολή και θα την αξιοποιήσει. Εγώ ως μελλοντικό πρώτο κόμμα θεωρώ υποχρέωσή μου να εξαντλήσω τα περιθώρια μήπως μπορεί η παρούσα Βουλή να δώσει λύση. Ο κ. Τσίπρας ουσιαστικά δραπετεύει. Εμείς θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια ώστε η εκλογές να είναι η τελευταία πιθανότητα. Η ΝΔ θα διεκδικήσει την πρώτη θέση και θα την πάρει.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ Ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε εκλογές - "Έχω ήσυχη την συνείδησή μου - Ζητάω καθαρή εντολή" - Παραιτήθηκε ο Πρωθυπουργός
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr








