Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Απομάκρυναν ξαπλώστρες και ομπρέλες από την Πλαζ

Πάτρα: Απομάκρυναν ξαπλώστρες και ομπρέλ...

Αντιδράσεις

Ξεσηκωμό έχει προκαλέσει η απομάκρυνση ομπρελών και ξαπλωστρων που προσφέρονυαι δωρεάν σε όσους απολαμβάνουν το μπάνιο τους στην Πλαζ.

Κολυμβητές μάλιστα κάνου λόγο για επιχειρηματικούς ανταγωνισμούς. Όπως αναφέρει ο Θανάσης Μάρκου, συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος, έμεινε έκπληκτος όταν είδε πριν από λίγες ημέρες να τίθεται θέμα να απομακρυνθούν οι ξαπλώστρες από την παραλία. Μάλιστα ο ίδιος και άλλοι λουόμενοι υποχρεώθηκαν να πουν στο προσωπικό της υπηρεσίας που τις αφαιρούσε, ότι ήταν δικές τους και κάποιες έμειναν στην ΑΚΤΉ.

"Πού θα πάνε οι φτωχοί για μπάνιο;Γιατί πρέπει να πάω σε άλλη παραλία και να πληρώσω 3 ευρώ τον καφέ για να έχω ξαπλώστρα και δεν μπορώ στην Πλαζ με 1,20" αναφέρει στην Πελοπόννησο.

Άλλο λουόμενος που ήταν μάρτυρας στο περιστατικό αναφέρει ότι οι ξαπλώστρες ήταν δωρεάν προσφορά τοπικής επιχείρησης, την οποία είχε αποδεχτεί ο Δήμος, καθώς δεν επιβάρυνε οικονομικά τους πολίτες.

Οι συμπολίτες ζητούν την παρέμβαση του Δήμου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτρα: Κάθε παραλία και...καημός- Το thebest.gr κάνει μια «βουτιά» στις πλέον πολυσύχναστες της πόλης και «χαρτογραφεί» τους λουόμενους

 


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις