Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

"Έσκισε" εμπορικά η νέα "Επικίνδυνη Αποστολή" του Τομ Κρουζ

"Έσκισε" εμπορικά η νέα "...

Ήδη διεθνώς μέσα στο πρώτο τριήμερο προβολής της έφτασε τα 130 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις

Η νέα «Επικίνδυνη Αποστολή – Μυστικό Έθνος, Mission: Impossible - Rogue Nation» του επιτυχημένου κινηματογραφικού franchise, σάρωσε στα Αμερικάνικα ταμεία το τριήμερο της πρεμιέρας της (31/7 με 2/8/2015).

Η ταινία με πρωταγωνιστή και πάλι τον ατρόμητο Τομ Κρουζ στα 53 του πλέον χρόνια αλλά πάντα σε φόρμα, ήρθε 1η σε εισπράξεις με 56 εκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ ενώ το νούμερο αυτό μαζί και με τις εισπράξεις της Δευτέρας ανέβηκε στα 62,3 εκατομμύρια δολάρια. Θεωρείται, όπως έγραψε το boxofficemojo.com, ένα εξαιρετικό ξεκίνημα για τη νέα ταινία της σειράς που λέγεται πως κόστισε κοντά στα 150 εκατομμύρια δολάρια.

Όπως ήδη σχολιάζουν διεθνή Μέσα ενημέρωσης στο διαδίκτυο, η συγκεκριμένη ταινία ήδη σηματοδοτεί την μεγάλη επιστροφή του Τομ Κρουζ, εμβληματικού σούπερ σταρ των δεκαετιών του ’80 και του ’90 με ταινίες όπως το «Τοp Gun» και ο «Άνθρωπος της βροχής» στην κορυφή και στις σπουδαίες εμπορικές επιτυχίες καθώς είχε καιρό να γευτεί μία σημαντική επιτυχία. Ακόμα και το περσινό «Edge of tomorrow – Στα όρια του Αύριο» παρά τις καλές κριτικές δεν τα είχε πολυκαταφέρει.

Η νέα «Επικίνδυνη Αποστολή» όπου ο Κρουζ επιχειρεί απίστευτα στην κυριολεξία πράγματα όπως η σκηνή όπου κρέμεται από το φτερό ενός αεροπλάνου που απογειώνεται, ήδη έχει κάνει και περισσότερα από 65 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις στον υπόλοιπο κόσμο. Η επιτυχία αυτή βρίσκει πάντως τον Τομ Κρουζ εν μέσω ήδη της προετοιμασίας δύο νέων φιλμ και μάλιστα πολύ διαφορετικών. Τέλος όπως αποκαλύφθηκε σε μία σκηνή δράσης της ταινίας "Επικίνδυνη Αποστολή 5 - Μυστικό Έθνος" με ένα λεωφορείο, λίγο έλειψε ο Τομ Κρουζ να πέσει θύμα ατυχήματος και να τον πατήσει το λεωφορείο αλλά τελευταία στιγμή χάρη στον ελιγμό του και την πολύ καλή φυσική του κατάσταση, την γλίτωσε.

Στην Ελλάδα τη νέα «Επικίνδυνη Αποστολή» που υπόσχεται συνεχή δράση επί 2 ώρες, θα τη δούμε σε διανομή της UIP από τις 27 Αυγούστου 2015. Την ίδια μέρα περιμένουμε το φιλμ και στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture