Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ξεκίνησε η λειτουργία της ημερήσιας παιδικής κατασκήνωσης στην πλαζ-ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ξεκίνησε η λειτουργία της ημερήσι...

Θα φιλοξενηθούν πάνω από 600 παιδιά

Ξεκίνησε στις 8 Ιουλίου η λειτουργία της ημερήσιας παιδικής κατασκήνωσης στην πλαζ της Αγυιάς.Μέχρι τις 15 Αυγούστου, θα φιλοξενηθούν πάνω από 600 παιδιά.

Για να φτάσουμε εδώ καταβλήθηκαν τεράστιες προσπάθειες από το προσωπικό του Δήμου αλλά και δεκάδες δημότες, που ενεργά στήριξαν την πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, η οποία στην προσπάθεια υλοποίησης της δέσμευσής της, βρέθηκε μπροστά σε μεγάλες δυσκολίες και εμπόδια.

Πρόκειται για απλούς, λαϊκούς ανθρώπους, επιστήμονες, τεχνίτες, εργάτες και ανέργους, που κατέβαλαν κόπο και εκατοντάδες εργατοώρες, κινητοποιήθηκαν με σύνθημα «κανένας μόνος σ’ αυτή την κρίση» και απορρίπτουν με τη στάση τους το «σώζων εαυτόν σωθήτω».

Για τη Δημοτική Αρχή αποτελεί υποχρέωση η λειτουργία της κατασκήνωσης, γιατί πρόκειται για έκφραση στήριξης και αλληλεγγύης σε μια ευάλωτη ομάδα πληθυσμού: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Επισημαίνεται όμως, ότι η απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας της, απαιτεί την διασφάλιση της κρατικής χρηματοδότησης του Δήμου και των Οργανισμών του και η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά την κυβέρνηση.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις