Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΝΟΔΕ Αχαΐας: "Το ιδεατό είναι να μην χωριστούμε σε ομάδες για τον νέο πρόεδρο" - Τα ονόματα που "παίζουν" - ΒΙΝΤΕΟ

ΝΟΔΕ Αχαΐας: "Το ιδεατό είναι να μη...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Δηλώσεις Γιάννη Μάκκα

"Οτι και να γίνει εσωκομματικά και για τη ΝΔ θα πρέπει να γίνει μετά τις διαπραγματεύσεις για τη σωτηρία της χώρας", λέει στο thebest.gr ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας Γιάννης Μάκκας. Σε ότι αφορά στην ονοματολογία δηλώνει πως υπάρχει κινητικότητα και επαφές, ωστόσο κρίνει συνετό να ακουλουθηθούν οι καταστατικές διαδικασίες και να υπάρξει κοινή πλεύση ώστε να αποφευχθούν εσωκομματικές αντιπαραθέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν δύο group υποψηφιοτήτων. Οι νέοι και οι παλιοί. Πρόσωπα ετερόκλητα με διαφορετική διαδρομή, άλλοι παλαιοί και άλλοι νέοι, χωρίς πολλά ένσημα στην ΝΔ, δίνουν το παρών, δημιουργώντας πολλαπλές συζητήσεις για την στρατηγική τους και το πως βιώνουν το πρόβλημα της χώρας.

Οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος σύμφωνα και με αθηνοκεντρικά ΜΜΕ ξεκινούν από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη που έστειλε μήνυμα πως είναι στην πρώτη γραμμή. Ακολούθησε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου (βουλευτής μόλις 3 ετών!) που άφησε και αυτή ανοικτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την ηγεσία, προκαλώντας θυμηδία και ειρωνικά σχόλια σε μεγάλο τμήμα της Κ.Ο. της ΝΔ.

Στη συνέχεια σειρά εμφανίζονται να έχουν πάρει τα… "βαριά χαρτιά" της ΝΔ, όπως ο Νίκος Δένδιας που συναντήθηκε και με τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, αλλά και οι Μάκης Βορίδης και Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης που μίλησε για μετάβαση στη νέα γενιά. Στο χορό έχουν μπει με τον τρόπο τους και άλλα στελέχη της νεώτερης γενιάς, όπως ο Βασίλης Κικίλιας και ενδέχεται να υπάρξει και εμφάνιση της Όλγας Κεφαλογιάννη.

Απομένει να φανεί πως θα κινηθούν η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε εκδήλωση ενδιαφέροντος και από τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις