Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Κινηματογραφικό φεστιβάλ αφιερωμένο στον Nino Manfredi

Πάτρα: Κινηματογραφικό φεστιβάλ αφιερωμέ...

Από 31 Μαΐου έως 15 Ιουνίου

Τo Πολιτιστικό Σωματείο «Ο Φάρος», διοργανώνει σε συνεργασία με τον Πολιτισμικό Οργανισμό του Δήμου Πατρεών, το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών και το  Σύλλογο AIAΛ της Λερος,  ένα «Κινηματογραφικό φεστιβάλ αφιερωμένο στον Nino Manfredi», δέκα χρόνια μετά τον θάνατό του.

Ο Νino Manfredi ήταν Ιταλός ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος, μεταγλωττιστής  έργων, συγγραφέας και τραγουδιστής . Πολύ ικανός πρωταγωνιστής από τους πιο σημαντικούς του ιταλικού κινηματογράφου και ένας από τους ‘γίγαντες’ της  "Κωμωδίας αλά ιταλικά". Κατά τη διάρκεια της μακράς σταδιοδρομίας του  έπαιξε κωμικούς και δραματικούς ρόλους με σημαντική επιτυχία, κερδίζοντας πολλά βραβεία.

Το Φεστιβάλ που φιλοξενείται στην Πάτρα, στην αίθουσα της Αγοράς Αργυρή  από 31 Μαΐου έως  15 Ιουνίου, ανοίγει την Κυριακή 31. 05, στις  7.00μ.μ. με την προβολή της ταινίας " Per grazia ricevuta» - «Ταμένος με το ζόρι» . Θα ακολουθήσουν και οι άλλες προβολές  στις καθορισμένες ημερομηνίες.

Κάθε ταινία με υπότιτλους στα ελληνικά, συνοδεύεται από ένα έντυπο με περίληψη και κριτική, διατυπωμένη  από το Σύλλογο AIAL.

Είσοδος ελεύθερη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture