Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Χειροπέδες στους ...τέσσερις που «χτύπησαν» στον Κάμπο

Ηλεία: Χειροπέδες στους ...τέσσερις που ...

Μέσα σε ένα πρωινό έκαναν δυο κλοπές και πέντε διαρρήξεις

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη και μεθοδική έρευνα, των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, δύο κλοπές αυτοκινήτων και πέντε διαρρήξεις καταστημάτων, που έλαβαν χώρα πρωινές ώρες της Παρασκευής σε Γαστούνη, Ανδραβίδα, Τραγανό και Στρούσι.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν το πρωί του Σαββάτου στη Γαστούνη, από αστυνομικούς Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, τέσσερις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 22,21,19 και 18 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε - κακουργηματικού χαρακτήρα -δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι τέσσερις δράστες από κοινού, ωρίς το πρωί της Παρασκευής, στη Γαστούνη και στην Ανδραβίδα, αφού αφαίρεσαν ένα επιβατικό αυτοκίνητο και ένα φορτηγό αυτοκίνητο, που χρησιμοποίησαν για την κίνησή τους, μετέβησαν σε πέντε καταστήματα ( πρατήριο υγρών καυσίμων, κομμωτήριο, καφετέρια και ψιλικατζίδικα) σε Τραγανό και Στρούσι, όπου διέπραξαν ισάριθμες διαρρήξεις, αφαιρώντας χρήματα και προϊόντα.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί προέκυψε ότι το συνολικό παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν οι δράστες από τις κλοπές στα καταστήματα και η αξία των φθορών που προκάλεσαν σε αυτά, ανέρχεται στις 3.050 ευρώ.

Σε ότι αφορά τα οχήματα που είχαν αφαιρέσει οι δράστες, ανευρέθηκαν από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Ανδραβίδας και Γαστούνης, στην Ανδραβίδα και σε αγροτική περιοχή της Γαστούνης και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

 

Σημειώνεται ότι, από τον έλεγχο των στοιχείων του 22χρονου προέκυψε ότι αναζητούνταν για διακεκριμένες κλοπές και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

πηγή: patrisnews.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις