Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αίσιο τέλος με την γυναίκα που απειλούσε να βουτήξει στο κενό από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας- Οι πυροσβέστες έφτασαν δίπλα της- ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Αίσιο τέλος με την γυναίκα που απ...

Κινητοποίηση στην οδό Σμύρνης

Νεώτερη ενημέρωση: Αίσιο τέλος είχε πριν από λίγο η επιχείρηση διάσωσης της γυναίκας που απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει. Οι Πυροσβέστες κατάφεραν και μπήκαν μέσα στο σπίτι και ακινητοποίησαν την γυναίκα που βρισκόταν σε απόγνωση.

Νέωτερη Ενημέρωση: Πυροσβέστες κατέβηκαν από την ταράτσα στο μπαλκόνι της γυναίκας, με την οποία εξακολουθεί να μιλάει ο διαπραγματευτής. Ανάστατοι είναι όλοι οι κάτοικοι της περιοχής.

Νεώτερη ενημέρωση: Στο σημείο έχει τοποθετηθεί ειδικό στρώμα, για την περίπτωση που η γυναίκα πέσει στο κενό. Στο σημείο βρίσκονται η ψυχολόγος της αστυνομίας Ιωάννα Τσάκωνα - Τομαρά καθώς και ο αστυνομικός διευθυντής Αχαϊας, Γ. Σεϊντής.

 

Επιχείρηση της αστυνομίας αυτή την ώρα στην περιοχή των Προσφυγικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες μια γυναίκα Αλβανικής καταγωγής επιχείρησε να βουτήξει στο κενό απο τον 6ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Σμύρνης.

Επί τόπου βρίσκονται αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις αλλά και ο διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. που επιχειρούν να ηρεμήσουν την 30χρονη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις