Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Πάτρα - Ο 1ος Κύκλος Επιστημονικών Εξειδικεύσεων στις Μαθησιακές Δυσκολίες ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Πάτρα - Ο 1ος Κύκλος Επιστημονικών Εξειδ...

Η τελευταία ενότητα ήταν αφιερωμένη στην Δυσορθογραφία

Το περασμένο Σάββατο 9 Μαΐου 2015 ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο Κύκλος Εξειδικεύσεων Μαθησιακών Δυσκολιών με την 8η και τελευταία ενότητα που ήταν αφιερωμένη στην Δυσορθογραφία.

Εφαρμόστηκε για 1η φορά στην Ελλάδα με απίστευτη επιτυχία σε όλες τις ενότητές που παρουσιάστηκαν.

Όλα τα εργαστήρια που πραγματοποιήθηκαν στο Πρότυπο Θεραπευτικό Κέντρο – Ινστιτούτο  Ιrlen Ελλάδας, στην οδό Αθηνών 231 στην Αγυιά, με υπεύθυνο διοργάνωσης τον Ευάγγελο Μποχατζιάρ, συνδύασαν την θεωρητική κατάρτιση με την πρακτική εξάσκηση μέσω εφαρμογής σε πραγματικά περιστατικά. Επίσης προβλήθηκαν βιντεοσκοπημένες συνεδρίες.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μοναδικές  και ουσιαστικές θεραπείες, βασισμένες σε μεθόδους επιστημονικά τεκμηριωμένες και σε αυθεντική πολυετή εμπειρία.

Το κυριότερο στοιχείο του Κύκλου Εξειδικεύσεων Μαθησιακών Δυσκολιών ήταν ότι δόθηκε η δυνατότητα παρακολούθησης σωστής Διάγνωσης και ριζικής θεραπείας για ουσιαστικά αποτελέσματα που στοχεύουν στην εξεύρεση της αιτίας των συμπτωμάτων.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, «ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά που έλαβαν μέρος σε όλα τα εργαστήρια του Κύκλου Εξειδικεύσεων μαθησιακών Δυσκολιών καθώς  επίσης και όλους τους συμμετέχοντες για την θερμή υποστήριξή τους».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.mpoxatziar.gr ή να καλέσουν στα τηλ. 2610433852.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being