Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Πάτρα:Ολοκληρώθηκε η εβδομάδα αλληλεγγύης του Φαρμακευτικού Συλλόγου

Πάτρα:Ολοκληρώθηκε η εβδομάδα αλληλεγγύη...

Για την προβολή του κοινωνικού φαρμακείου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εβδομάδα προβολής του κοινωνικού φαρμακείου του Φ.Σ. Αχαΐας - Δήμου Πατρέων στα πλαίσια της ‘’εβδομάδας  αλληλεγγύης και κοινωνικής  ευαισθητοποίησης’’ που  διοργανώθηκε στην πόλη μας.

Η  προσπάθεια  αυτή πραγματοποιήθηκε από την Δευτέρα 04.05.15 έως και την Κυριακή 10.05.15 με στόχο την ενημέρωση του πατρινού κοινού για την ύπαρξη και την λειτουργία της δομής, αλλά και την συλλογή φαρμάκων από εθελοντές.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές φαρμακοποιούς που στήριξαν την δράση αυτή, τους φοιτητές του φαρμακευτικού τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών και τους φοιτητές του τμήματος κοινωνικής εργασίας του ΤΕΙ Πατρών για την πολύτιμη βοήθεια τους, την εφημερίδα Πελοπόννησο που είχε την  ιδέα να μας συμπεριλάβει στην   προσπάθεια, όλες τις εταιρίες και τους φορείς που συμμετείχαν στην διοργάνωση και φυσικά, τον Δήμο Πατρέων για την στήριξη του.

Ιδιαίτερα θα πρέπει να ευχαριστήσουμε την ελληνική φαρμακοβιομηχανία ELPΕN για την οικονομική στήριξη του  περιπτέρου προβολής.

Πάνω από όλα όμως, πρέπει να ευχαριστήσουμε  τους πατρινούς και τις πατρινές  που ανταποκρίθηκαν με ζήλο στο κάλεσμα για συλλογή φαρμάκων. Συγκεντρώθηκαν περίπου 10 κιβώτια με φαρμακευτικό υλικό τα οποία θα αποτελέσουν σημαντική βοήθεια στο έργο του κοινωνικού φαρμακείου.

Ελπίζουμε με την συμμετοχή των πολιτών να μπορέσουμε να συνεχίσουμε  απρόσκοπτα την λειτουργία του κοινωνικού φαρμακείου,  μιας και η κατάσταση στην υγεία και περίθαλψη  βρίσκεται  ‘‘επί ξυρού ακμής’’ τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας.

Η βαθύτερη προσδοκία μας για το μέλλον ωστόσο, παραμένει να καταφέρει η ελληνική πολιτεία να καταστήσει περιττές τις δομές αλληλεγγύης και να προσφέρει υγεία και περίθαλψη  σε όλους, χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being