Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Κλιμακώνουν τον αγώνα τους στο 67ο Δημοτικό αν δεν δοθεί παράταση στη λειτουργία του σχολείου

Πάτρα:Κλιμακώνουν τον αγώνα τους στο 67ο...

Χθες πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση γονέων και κηδεμόνων

Με πλήρη απαρτία και με την ομόφωνη και ενυπόγραφη απόφαση των παρόντων μελών, για κλιμάκωση της διεκδίκησης του αιτήματος, που απασχολεί την σχολική κοινότητα, καθώς εκδηλώνεται συμπαράσταση κι από άλλες σχολικές κοινότητες, πραγματοποιήθηκε  χθες Κυριακή στις 7 μμ. η γενική συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 67ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών.


Στην εξουσιοδότηση που εδόθη στο Διοικητικό Συμβούλιο, συμπεριλαμβάνεται νέα συνάντηση την ερχόμενη Τρίτη 11-5-2015, με τον Περιφερειακό Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γιαννόπουλο, με την συμπαράσταση της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Πατρέων και με θέμα την έκδοση νέου ΦΕΚ, που θα παρατείνει την λειτουργία του Σχολείου μέχρι την εξεύρεση κωδικού που θα δώσει τη δυνατότητα για ανέγερση κτιρίου, το οποίο θα στεγάσει τα παιδιά του 67ου, που οπως σημειώνει στο ιστολόγιό του ο Γιώργος Μόσχος, αποτελούν άτομα με ιδιαίτερες δυνατότητες και μάλιστα διδασκάλους που έχουν αποσπάσει επαίνους, λόγω της αντιμετώπισης των περιπτώσεων κατά εξατομικευμένο τρόπο.

Έτσι θα τελειώσει η δεκαετής ταλαιπωρία αυτής της σχολικής κοινότητας, που την έχει καταστήσει πλάνητα σαν τους... τσιγγάνους! Και προς τον στόχο της εξασφάλισης συμπαράστασης από τους φορείς της πόλης κινούνται ήδη οι γονείς του Σχολείου σε συνεργασία με το ΔΣ του.

Εντωμεταξύ σήμερα Δευτέρα 11-5-2015, μέχρι το απόγευμα, λήγει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων όσων προτίθενται να εκτεθούν στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ και άλλων οργάνων, της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Πατρών. Τόπος υποβολής, το Παμπελοποννησιακό Στάδιο, όπου και τα Γραφεία της Ένωσης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Καταργείται το 67ο Δημοτικο Σχολείο από τη νέα χρονιά; Ανάστατη η σχολική κοινότητα στα Ζαρουχλέικα

Πάτρα - 67ο Δημοτικό Σχολείο: Σαν τους πλάνητες τσιγγάνους!

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις