Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Καταργείται το 67ο Δημοτικο Σχολείο από τη νέα χρονιά; Ανάστατη η σχολική κοινότητα στα Ζαρουχλέικα

Πάτρα: Καταργείται το 67ο Δημοτικο Σχολε...

Σειρά επαφών με τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης για το θέμα

Την ερχόμενη Τρίτη το πρωί, ώρα 10, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Πατρέων, με τον περιφερειακό Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Περιφερειακής Εκπαίδευσης, κ. Γιαννόπουλο, με την συμμετοχή του Προέδρου του 67ου Δημ. Σχολείου Δημ. Μόσχου και με αντικείμενο συζήτησης  το αναμενόμενο πρόβλημα που θα τεθεί σε περίπτωση λήξης του χρόνου ισχύος του περυσινού ΦΕΚ, βάσει του οποίου προβλέπεται η διάλυση του 67ου Δημ. Σχολείου.

Το θέμα έχει τεθεί από τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 67ου Σχολείου Δημήτρη Μόσχο, προς το δευτεροβάθμιο όργανο των Συλλόγων Γονέων από την περασμένη Τετάρτη, όπου συνήλθε σε προαρχαιρεσιακή συνέλευση, στον χώρο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου,  όπου και ελήφθη η σχετική απόφαση και έτσι ζητήθηκε το ραντεβού από τον περιφερειακό Διευθυντή κ. Γιαννόπουλο. 
Και αυτό με δεδομένη την στήριξη που παρέχεται από πέρυσι στο 67ο Δημοτικό εκ μέρους του Δευτεροβάθμιου οργάνου των σχολικών κοινοτήτων.

Παράλληλα,όπως αναφέρει το istologio Georgiou Mosxou την Κυριακή 10 Μαΐου 2015, ώρα 7 μμ θα συνέλθει η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 67ου Δημοτικού Σχολείου, για ενημέρωση των Γονέων, εν αναμονή της έκδοσης του ΦΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα:«Το νερό στ' αυλάκι μπαίνει» κατά πάσα πιθανότητα, στο 67ο Δημοτικό Σχολείο Ζαρουχλεΐκων

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις