Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Ο Πελετίδης κρατά τον Αμπαζή στο ΔΗΠΕΘΕ – Σύμβουλος του καλλιτεχνικού διευθυντή ο Καζάκος

Πάτρα: Ο Πελετίδης κρατά τον Αμπαζή στο ...

Ο δήμαρχος το ξανασκέφτηκε μετά τις έντονες αντιδράσεις

Οι έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν στην τοπική κοινωνία, μετά την απόφαση της δημοτικής Αρχής να προχωρήσει στην αντικατάσταση του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Θοδωρή Αμπαζή, έκαναν τον δήμαρχο Κώστα Πελετίδη να αναθεωρήσει την πρώτη του απόφαση. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του thebest, ο Κώστας Πελετίδης αποφάσισε, τελικά, να κρατήσει στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή τον κ. Αμπαζή.

Η απόφαση Πελετίδη δεν ήταν εύκολη καθώς, έπρεπε να ισορροπήσει ανάμεσα στην τοπική κοινωνία και στην «ντιρεκτίβα» του Περισσού, που ήθελε τον ηθοποιό και ένθερμο υποστηρικτή του ΚΚΕ Κωνσταντίνο Καζάκο να καταλαμβάνει τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή.

Έτσι, μετά από συζήτηση με τον Περισσό, στον οποίο μεταφέρθηκε η κατάσταση στην Πάτρα, αποφασίστηκε ο κ. Καζάκος να τοποθετηθεί σύμβουλος του Θ. Αμπαζή.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν στο thebest.gr, ότι ο κ. Καζάκος θα αποφασίζει για το ρεπορτόριο των παραστάσεων που θα ανεβάσει το ΔΗΠΕΘΕ, στην κατεύθυνση πάλης ενάντια στον καπιταλισμό.

Διαβάστε επίσης:

Έως τον Ιούνιο σκοπεύει να παραμείνει ο Θοδωρής Αμπαζής στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Θ. Αμπαζής - "Θα ζητήσω να προκηρυχθεί άμεσα η θέση Καλλιτεχνικού Διευθυντή ώστε να μη γίνει ακόμα μεγαλύτερη ζημιά στο θέατρο"

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις