Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έως τον Ιούνιο σκοπεύει να παραμείνει ο Θοδωρής Αμπαζής στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Έως τον Ιούνιο σκοπεύει να παραμείνει ο ...

Κύριο μέλημα του να τελειώσουν με το καλό το 2ο έτος οι σπουδαστές της δραματικής σχολής

Η ηρεμία γίνεται προσπάθεια, να επανέλθει στους χώρους του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας έπειτα από τις καταιγιστικές εξελίξεις και το κλίμα αναστάτωσης που δημιουργήθηκε έπειτα από την συνάντηση του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Θοδωρή Αμπαζή και του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη όπου ο Δήμαρχος γνωστοποίησε την πρόθεση του να προκηρύξει την θέση του διευθυντή του θεάτρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, ο κ. Αμπαζής δεν επιθυμεί να καταθέσει εκ νέου υποψηφιότητα και αίτηση όταν και θα γίνει η προκήρυξη. Προφανώς ο ίδιος ξέρει και έχει τους λόγους του, όπως πληροφορηθήκαμε.

Πάντως ο κ. Αμπαζής που σημειωτέον πως το επόμενο διάστημα και δη τον Απρίλιο και Μάιο του 2015 θα κάνει πολλές μετακλήσεις παραστάσεων στο Δημοτικό θέατρο Απόλλων, σκοπεύει να παραμείνει στο θέατρο και στο πηδάλιο της καλλιτεχνικής διεύθυνσης τουλάχιστον έως και τον Ιούνιο (η σύμβαση του λήγει τον Ιούλιο) μιας και θέλει να ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα το φετινό σπουδαστικό έτος στη σχολή δραματικής τέχνης του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας όπου είναι και ο ίδιος καθηγητής υποκριτικής και να γίνουν χωρίς εμπόδια οι εξετάσεις.

Να θυμίσουμε πως η πρώτη φουρνιά σπουδαστών της δραματικής σχολής θα ολοκληρώσει τον Ιούνιο το 2ο έτος και θα απομένει ένα ακόμα για πτυχίο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture