Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Ετοιμάζουν Κώστα Καζάκο για το ΔΗΠΕΘΕ- Άν όχι, τον επίσης κομματικό, Κολοβό

Πάτρα: Ετοιμάζουν Κώστα Καζάκο για το ΔΗ...
Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
[email protected]

Η απόφαση, η οποία λαμβάνεται με αμιγώς κομματικά κριτήρια, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων

O γνωστός ηθοποιός Κώστας Καζάκος, 79 χρόνων σήμερα, είναι σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr αυτός που ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να έρθει να αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνση του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας στη θέση του Θοδωρή Αμπαζή, τον οποίο η δημοτική αρχή απομακρύνει με ...εύσημα. για να τοποθετήσει στη θέση του έναν δικό της.

Η απόφαση, η οποία λαμβάνεται με αμιγώς κομματικά κριτήρια, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στους καλλιτεχνικούς κύκλους της πόλης, που εκτιμούν ότι ο Θοδωρής Αμπαζής είναι ένας νέος και δημιουργικός άνθρωπος που έδωσε άλλη πνοή στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ανοίγοντας τους οριζοντές του παρά τα πενιχρά του κεφάλαια και κινητοποιώντας τις τοπικές δυνάμεις.

Άνθρωποι του πολιτισμού εκφράζουν τις αμφιβολίες τους κατά πόσο ένας καταξιωμένος μεν, ηλικιωμένος δε Καζάκος μπορεί στην δύση της καριέρας του να υπερασπιστεί το πολιτιστικό όραμα της Πάτρας, και μάλιστα υπό την σκέπη του κομματικού στεγάστρου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Καζάκος έχει ήδη συμφωνήσει, ενώ σε περίπτωση που υπάρξει εμπλοκή, το άλλο όνομα που παίζει είναι αυτό του Βασίλη  Κολοβού ο οποίος έχει ασχοληθεί  επί σειρά ετών με το συνδικαλισμό, αναπτύσσοντας μεγάλη δραστηριότητα, σαν πρόεδρος (κατά καιρούς), τόσο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών όσο και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος Ακροάματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πελετίδης θα προκηρύξει τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας - Στενοχωρημένος με την εξέλιξη ο Θοδωρής Αμπαζής

 


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture