Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Διαφορετικό το αποψινό βραδινό της Λέσχης Ανάγνωσης Πάτρας «Ανθεία»

Πάτρα: Διαφορετικό το αποψινό βραδινό τη...

Απόψε στο Vino Vina με το κείμενο που αγαπάτε…

Το αποψινό βράδυ της Δευτέρας 2 Μαρτίου (στις 8), η Λέσχη Ανάγνωσης Πάτρας "ΑΘΕΙΑ", ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και μας βάζει σιγά σιγά στο κλίμα των ημερών που έρχονται!

Πάντα στο kafe – wine bar Vino Vina (Τριών Ναυάρχων 72, μεταξύ Κανακάρη και Καραϊσκάκη) και καθώς έχουμε ήδη μπει στην Τεσσαρακοστή, αφιερώνεται η μέρα αυτή στα πάθη, τον πόνο και την Ανάσταση, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για τον καθένα μας!

Οι συμμετέχοντες στη Λέσχη θα φέρουν ένα μικρό απόσπασμα από βιβλίο / κείμενο / ποίημα / στίχους τραγουδιών / δημοτικό τραγούδι / μοιρολόι ή ό,τι άλλο σχετικό κατάφερε να μας συγκινήσει μέχρι σήμερα (και που, βέβαια, δεν είναι απαραίτητα θρησκευτικό κείμενο), που να μιλά για πάθη ανθρώπων, πόνο και λύτρωση, και το διαβάζουμε!

Θα γίνεται μια μικρή αναφορά στον συγγραφέα και το βιβλίο απ’ όπου προέρχεται το κάθε απόσπασμα με την πεποίθηση ότι θα είναι διαφωτιστική.

Η Λέσχη περιμένει απόψε στις 8, όλα τα μέλη της, αλλά και φίλους που τους αρέσει το διάβασμα, με το κείμενο που αγαπούν!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture