Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η βροχή χάλασε το παραδοσιακό γλέντι για τα Κούλουμα - Δείτε πόσοι πετούσαν χαρταετό - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Η βροχή χάλασε το παραδοσιακό γλέ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Κάτω απο τα υπόστεγα οι λιγοστοί πατρινοί που πήγαν στην πλάζ

Κάτω απο τα υπόστεγα, με μπουφάν και αδιάβροχα παρέμειναν σήμερα το μεσημέρι οι λιγοστοί πατρινοί που πήγαν στην πλάζ για να απολαύσουν ένα παραδοσιακό τραπέζι με σαρακοστιανά υπο του ήχους δημοτικών τραγουδιών. Ομως η βροχή χάλασε την όμορφη γιορτή που είχε στηθεί. Οι πατρινοί ο ένας μετά τον άλλο καιρού μη επιτρέποντος, αποχωρούν κι ενώ όλα είχαν οργανωθεί τόσο όμορφα.

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

Ισως θα έπρεπε να υπήρχε κάποια πρόβλεψη για να στηθούν τέντες στον χώρο, ωστόσο ακόμη κι εκείνη η υγρασία ήταν απαγορευτική ειδικά για ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που έσπευσαν στην πλάζ.

Οσοι προσήλθαν στην πλαζ της Πάτρας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν σαρακοστιανά που κέρασε ο Δήμος όπως κρασί, παραδοσιακή λαγάνα αλά και ελιές και ταραμοσαλάτα υπό τους ήχους της Ορχήστρας Παραδοσιακής Μουσικής.

Στον χώρο της Πλαζ μαζί με τους δημότες βρέθηκαν νωρίτερα για να γιορτάσουν την Καθαρή Δευτέρα, τόσο ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Βασίλης Θωμόπουλος όσο και ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Πατρινού Καρναβαλιού Νίκος Χρυσοβιτσάνος, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, αντιδήμαρχοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, κ.α.

ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΡΤΑΕΤΟΙ

Δυστυχώς την βροχή πλήρωσαν και οι χαρταετοι που αν και είχαν όλες τις προϋποθέσεις να πετάξουν ψηλά δεδομένων των ανέμων εντάσεως γύρω στα 3 μποφόρ. λίγοι το τόλμησαν και ακόμη λιγότεροι τα κατάφεραν. Το thebest.gr πέτυχε.. τον μοναδικό χαρταετό που πετούσε σήμερα το μεσημέρι στην πλάζ και μίλησε με τους γενναίους, παππού, μαμά και εγγονό!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις