Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πρόγραμμα χοροθεάτρου για ενήλικες άνω των 40 ετών ξεκινά η Μάρω Γαλάνη

Πρόγραμμα χοροθεάτρου για ενήλικες άνω τ...

Στο Studio Derida στην Πάτρα από τον Μάρτιο - Θα διαρκέσει έως τον Νοέμβριο του 2015

Την έναρξη ενός ενδιαφέροντος προγράμματος Χοροθεάτρου για ενήλικες άνω των 40, με την Πατρινή χορογράφο και πανεπιστημιακό Μάρω Γαλάνη θα ξεκινήσει τον Μάρτιο στο Studio Derida, στην οδό Παναχαίδος Αθηνάς 2Α, στην Πάτρα.

Η εκπαίδευση στην κίνηση - έκφραση ξεκινά τον εαρινό σεμιναριακό κύκλο δραστηριοτήτων χοροθεατρικής άσκησης, για την ενεργοποίηση και απελευθέρωση του σώματος, της φωνής, του προσωπικού ρυθμού και την προετοιμασία παράστασης   στο θέμα |Impal | για τη σπουδαιότητα της ανθρώπινης φύσης βασισμένη στο έργο και τη ζωή ελεύθερων πνευμάτων του 20ου αιώνα.

Μετά από συνάντηση γνωριμίας - ακρόασης  η ομάδα dancetheatre 40+ θα ξεκινήσει τη λειτουργία της σε ένα καλλιτεχνικό περιβάλλον σπουδής και διαδικασίας προβών στο θέμα της παράστασης που θα παρουσιαστεί στην πόλη στο τέλος του προγράμματος τον Νοέμβριο 2015.

Το πρόγραμμα υποστηρίζει την έρευνα για έναν κοινό κινητικό, εκφραστικό κώδικα. Μέσα από το παιχνίδι φωτίζεται η επικοινωνία στην ομάδα για την ανάδειξη της δημιουργικότητας, φαντασίας και εκφραστικότητας, φωταγωγείται η πίστη και αποδοχή στις ιδιαιτερότητες  και ικανότητες του σώματος, ενεργοποιείται η ώσις προς την προσωπική ανάπτυξη, την αισιοδοξία και τη χαρά για ζωή, που προσφέρει η σχέση του Ανθρώπου με την Τέχνη.

Ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.

Κινητό τηλ: 6937049319,  e_mail:[email protected]

http://deridancetheatrensemble.weebly.com/

Την  Παρασκευή 27/2/2015  ώρα  6.30 - 8.30μμ  στο  STUDIO DERIDA στην Παναχαΐδος Αθηνάς 2Α Πάτρα θα γίνει  προβολή του video “kontakhof”  της Pina Bausch ενώ θα γίνει και ενημέρωση για τις λεπτομέρειες του προγράμματος  "Χοροθέατρο 40+" και συνεντεύξεις για την τελική επιλογή συμμετοχής.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture