Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ξεσάλωσε πάλι ο Πάγκαλος κατά της κυβέρνησης

Ξεσάλωσε πάλι ο Πάγκαλος κατά της κυβέρνησης

Βαριές εκφράσεις από τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ

Βαριές εκφράσεις για την κυβέρνηση χρησιμοποιεί ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε άρθρο του που δημοσίευσε στο προσωπικό του ιστολόγιο.

Μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτα τα στοιχεία ολοκληρωτισμού που αναφύονται στον λόγο και την πρακτική του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στην ηγεσία των Ανεξάρτητν Ελλήνων καταλογίζει οπορτουνισμό και αρχομανία.

Ο κ. Πάγκαλος κάνει λόγο για τυχάρπαστους υπουργούς που χαρακτηρίζουν το αλαλούμ κυβερνητική πολιτική και αναφέρεται στο επιχείρημα ότι όσοι δεν υποστηρίζουν ανεπιφύλακτα το αλαλούμ, «είναι όχι απλώς ηλίθιοι και ανίκανοι, αλλά και πράκτορες μεγάλων συγκροτημάτων ενδεχόμενα δε και υπονομευτές της "εθνικής πολιτικής"».

«Με άλλα λόγια όσοι διαμόρφωσαν και υπηρέτησαν την πολιτική των μνημονίων στην περίοδο που προηγήθηκε της 25ης Ιανουαρίου 2015 το έκαναν όχι γιατί είχαν μια άλλη αντίληψη της πραγματικότητας ή έστω μια άλλη ιεράρχηση αξιών, αλλά γιατί ήταν "πουλημένοι", "πράκτορες ξένων δυνάμεων" ή για να χρησιμοποιήσουμε έναν παλιό και δοκιμασμένο όρο "εχθροί του λαού"», συμπληρώνει.

Από το στόχατρο του κ. Πάγκαλου δεν ξεφεύγει ούτε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, την οποία χαρακτηρίζει αβυσσαλέα πρόεδρο της Βουλής.

Όπως σημειώνει, για να μην υφίστανται οι ίδιοι (όσοι διαμόρφωσαν τις πολιτικές των μνημονίων) και οι οικογένειές τους την κτηνώδη σταλινική επίθεση του κ. Τσίπρα και των συντρόφων του, πρέπει να ομολογήσουν τα «εγκλήματά» τους, να κάνουν «αυτοκριτική» και να εναποθέσουν με ευχαριστίες τον γυμνό τράχηλό τους στο βωμό όπου ιερουργεί η αβυσσαλέα πρόεδρος της Βουλής κ. Κωνσταντοπούλου με το σαρκαστικό της χαμόγελο.

Διαβάστε επίσης:

Πάγκαλος για Βαρουφάκη: Είναι ένα άθλιο υποκείμενο

Πάγκαλος: «Το πανηγύρι μόλις έχει αρχίσει. Ε, ρε γλέντια!»

Ο Πάγκαλος δεν μπορεί να το χωνέψει: «Αυτοκτονήσαμε μαζί την Κυριακή»

Θόδωρος Πάγκαλος:"Ψήφισα Νέα Δημοκρατία"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις