Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Θ’ ασχοληθεί επιτέλους κανείς με το αίσχος του παλιού κολυμβητηρίου της Αγυιάς; ΔΕΙΤΕ τις εικόνες της ΝΤΡΟΠΗΣ

Πάτρα: Θ’ ασχοληθεί επιτέλους κανείς με ...
Χριστακόπουλος Θάνος

Το «καμάρι» της πόλης κατάντησε πισίνα για… βατράχια

Όσο και αν γράφουμε, όσο και αν διαμαρτύρονται οι εκατοντάδες συμπολίτες που τρέχουν και γυμνάζονται στην περιοχή της Αγυιάς, η κατάσταση στο παλιό κολυμβητήριο της περιοχής δεν αλλάζει, προς το καλύτερο τουλάχιστον. Ο χώρος έχει εγκαταλειφτεί στην τύχη του και έχει ρημάξει.

Πλέον στην πισίνα, εκεί που έχει γραφτεί μέρος της σύγχρονης αθλητικής ιστορίας της πόλης, κολυμπούν βατράχια και την… διακοσμούν κάθε λογής χόρτα και σκουπίδια. Με άλλα λόγια έχει μετατραπεί σε έναν απαίσιο τόπο που εκτός των άλλων αποτελεί κι εστία μολύνσεων.

 

 

Ανάλογη είναι η εικόνα που επικρατεί και στην διπλανή παιδική χαρά, όπου όλα τα όργανα είναι σπασμένα και φυσικά κανένα παιδί δεν μπορεί να την χρησιμοποιήσει. Λίγο καλύτερα είναι τα πράγματα σε γήπεδα μπάσκετ και τένις χωρίς όμως ούτε κι εκεί να υπάρχουν εμφανή σημάδια συντήρησης.

 

 

Πάρα τις υποσχέσεις για αξιοποίηση του κολυμβητηρίου που πάνε χρόνια πίσω (από τη διακυβέρνηση Καραμανλή όταν Γ.Γ. της Περιφέρειας ήταν ο εκ Λευκάδος Παναγιώτης Καββαδάς) κανείς δεν έχει δείξει πραγματικό ενδιαφέρον. Επιτέλους όμως κάτι πρέπει να γίνει.

Είναι κρίμα μια τέτοια έκταση να παραμένει αναξιοποίητη και να αποτελεί σήμερα ένα χαρακτηριστικό δείγμα των χαμένων ευκαιριών για την Πάτρα.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις