Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της - Προβάλλει σήμερα τις Οσκαρικές "Ιστορίες για Αγρίους"

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας έκοψε την...
Μαρτάτος Tάκης

Σε τρεις προβολές στην αίθουσα 3 των Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, στις 18.00, στις 20.15 και στις 22.30

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Κινηματογραφική Λέσχη της Πάτρας και η Πρόεδρος της, Ελένη Δάσιου την περασμένη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015 το βράδυ στο φουαγιέ των Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Το κλίμα ήταν χαλαρό, χαρούμενο και αρκούντως σινεφίλ (την βραδιά αυτή η Λέσχη πρόβαλλε το καλογυρισμένο φιλμ «‘71» με τον Τζακ Ο’ Κόνελ, σκηνοθετικό ντεμπούτο του Γιαν Ντεμάνζ που είχε προβληθεί στο περσινό Φεστιβάλ του Βερολίνου) ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, το φλουρί της βασιλόπιτας που ήταν Caravel, πήγε στην Δήμητρα Αναστασοπούλου, μέλος της Λέσχης.

Το "'71" που εκτυλισσόταν στην διχασμένη και σπαρασσόμενη βόρειο Ιρλανδία άφησε καλές εντυπώσεις αν και η συνεχής κίνηση της κάμερας ζάλισε κάποιους από τους θεατές.

Η επόμενη προγραμματισμένη ταινία της Λέσχης την προσεχή Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015, στις 18.00, 20.15 και 22.30 θα είναι η Αργεντίνικη παραγωγή «Ιστορίες για αγρίους», του Νταμιάν Σιφρόν με τους Ρικάρντο Νταρίν, Όσκαρ Μαρτίνεζ, Ρίτα Κορτέζε, κ.α. που είναι εκ των 5 φιλμ που είναι φέτος υποψήφια στην κατηγορία της καλύτερης ξενόγλωσσης παραγωγής στα Όσκαρ.

Το φιλμ παρουσιάζει 6 ιστορίες ανθρώπινης απόγνωσης και πρωτότυπης εκδίκησης. Πρόκειται για μία απολαυστική μαύρη σάτιρα όπου μάλιστα παραγωγός είναι ο διάσημος Ισπανός σκηνοθέτης Πέδρο Αλμοδοβάρ.

Το αστείο φιλμ είχε προβληθεί και στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών αλλά και στο 20ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας» τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View