Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Από την Πάτρα θα είναι η νέα "βασίλισσα" του Καρναβαλιού - Ανακοινώνεται αύριο

Από την Πάτρα θα είναι η νέα "βασίλ...
Μαρτάτος Tάκης

Πολλές ήσαν φέτος οι αιτήσεις από νεαρές ενδιαφερόμενες κοπέλες

Την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015 αναμένεται να ανακοινωθεί η φετινή Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού.

Όπως ανέφερε στο thebest.gr, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, Πατρινό Καρναβάλι Νίκος Χρυσοβιτσάνος, φέτος υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από νεαρές κοπέλες για τον ρόλο της Βασίλισσας του Καρναβαλιού.

Σε αυτό αναμφίβολα έχουν παίξει ρόλο και οι εύστοχες επιλογές των τελευταίων χρόνων και γενικά το γεγονός ότι η βασίλισσα με την ωραία, λαμπερή εμφάνιση της και το πάντα προσεγμένο άρμα της αποτελεί κάθε χρόνο το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των θεατών και προκαλεί τα επιφωνήματα θαυμασμού του κόσμου.

Μάλιστα όπως μας αποκάλυψε ο κ. Χρυσοβιτσάνος, κάποιες από τις ενδιαφερόμενες κοπέλες είχαν επικοινωνήσει με το Καρναβαλικό γραφείο πριν κιόλας ανοίξει επίσημα η περίοδος υποβολής των συμμετοχών, η οποία τελικά ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες.

Οι αιτήσεις έχουν ξεπεράσει τις δεκαπέντε (θα αποκαλυφθεί και ο ακριβής αριθμός τους) ενώ η κοπέλα που θα αναλάβει για φέτος το «στέμμα» της βασίλισσας της Πατρινής αποκριάς θα είναι από την περιοχή και συγκεκριμένα από την Πάτρα.

Στο μεταξύ συνάντηση με θέμα την λειτουργία του Καρναβαλικού κέντρου (ως γνωστό μέχρι και πέρυσι η λειτουργία του ήταν στην Αγορά Αργύρη) θα έχει την Τετάρτη ο κ. Χρυσοβιτσάνος ενώ έως και την ερχόμενη Παρασκευή θα γνωστοποιηθούν και πόσα Μπουρμπούλια θα γίνουν φέτος και πότε. Η αίθουσα που θα φιλοξενηθούν θα είναι και πάλι η Αίγλη στην Βέσο Μάρε, στην Ακτή Δυμαίων.

Αυτό που βασικά εκκρεμεί όπως μας περιέγραψε ο κ. Χρυσοβιτσάνος είναι ο δημόσιος διαγωνισμός που θα γίνει για την επιλογή του επιχειρηματία που θα αναλάβει το κομμάτι της διάθεσης των ποτών και αναψυκτικών στη διάρκεια των Μπουρμπουλιών, του πιο διάσημου στα πέρατα της Ελλάδας και στο εξωτερικό χορού της Πατρινής αποκριάς.

Στη φωτ. η περσινή "βασίλισσα" Ιωάννα Κυπραίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture