Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Εκπαιδευτικό σεμινάριο από το "Άλμα Ζωής" για την γυναίκα με καρκίνο μαστού, αυτή την Τετάρτη στην Πάτρα

Εκπαιδευτικό σεμινάριο από το "Άλμα...

Θα μιλήσει η Πατρινή παθολοανατόμος Παναγιώτα Ραβαζούλα

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Νομού Αχαΐας όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του θα πραγματοποιήσει για 3η συνεχή χρονιά εκπαιδευτικά σεμινάρια για τη γυναίκα με πρόβλημα καρκίνου του μαστού.

Ο εξαιρετικά δραστήριος Σύλλογος «Άλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας προχωράει στην υλοποίηση αυτών των σεμιναρίων με γνώμονα - κάτι που και η διεθνής ιατρική κοινότητα σήμερα ευρέως αποδέχεται - πως οι καλά ενημερωμένες ασθενείς είναι σε θέση να διαχειρίζονται τα ζητήματα της υγείας τους καλύτερα και πιο αποτελεσματικά.

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια θα γίνονται στην αίθουσα του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας στην οδό Βότση 42 και ημέρα Τετάρτη. Ο χρόνος διάρκειας της κάθε ενότητας είναι από τις 18:00 ως τις 20:30. Στόχος είναι μέσα σε αυτό τον χρόνο να γίνεται η θεωρητική εισήγηση του κάθε ομιλητή με τη βοήθεια προβολής διαφανειών (power point) και με τρόπο κατανοητό για τις συμμετέχουσες, και στη συνέχεια να δίνεται χρόνος για διάλογο με τον ομιλητή.

Η ενθάρρυνση της επικοινωνίας και του διαλόγου είναι και ο λόγος που ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι μέχρι 30 άτομα.

Αυτή την Τετάρτη 28/1/15 και ώρα 18:00 με 20:30 την ιατρική εισήγηση θα κάνει κατόπιν προσκλήσεως από το «Άλμα Ζωής» η Πατρινή παθολοανατόμος Παναγιώτα Ραβαζούλα και το θέμα που θα αναπτύξει είναι η «Ιστολογική Εκτίμηση στον Καρκίνο του Μαστού».

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια αποτελούν ένα πρόγραμμα, με στόχο να υλοποιείται κάθε χρόνο και η θεματολογία τους θα διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες και τα αιτήματα των γυναικών που νοσούν ή έχουν νοσήσει από καρκίνο μαστού αλλά και τις εξελίξεις της επιστήμης.

Πρόκειται, λοιπόν, για εκπαιδευτικές ενότητες με συγκεκριμένη θεματολογία, η κάθε μία,  που θα πραγματοποιούνται από έγκριτους επιστήμονες  και θα συμβάλουν στην σφαιρική και συνολική ενημέρωση της πάσχουσας γυναίκας σχετικά με τον καρκίνο του μαστού και τις επιπτώσεις του.

Πρόεδρος του ΔΣ στο «Άλμα Ζωής» του νομού Αχαίας είναι η Λολιώ Κολυπέρα και γραμματέας η Πάκυ Καραλή.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being