Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Σήμερα η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Πέτρου Ψωμά "Έλληνες, λαός του πάθους"

Πάτρα: Σήμερα η παρουσίαση του νέου βιβλ...

Στο wine bar Vino Vina, στον πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων, αρ. 72, στην Πάτρα

Αυτή την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014 στις 19.00 το απόγευμα, οι Πατρινές εκδόσεις Πικραμένος θα παρουσιάσουν σε μία εκδήλωση που θα γίνει στο wine bar Vino Vina, στον πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων (αρ. 72), πάνω από την Κανακάρη, το νέο βιβλίο του συμπολίτη καθηγητή και γνωστού καρναβαλιστή Πέτρου Ψωμά με τίτλο "Έλληνες, λαός του πάθους".

Πρόκειται -όπως ορίζει και ο υπότιτλός του- για μία "ιστορία δι' ακροστιχίδων" μέσα από μία πρωτότυπη παρουσίαση 80 προσωπικοτήτων της Ελληνικής ιστορίας και μυθολογίας.

Ο εκδότης Γιάννης Πικραμένος και ο συγγραφέας καλούν το Πατρινό κοινό σε μία εναλλακτική εκδήλωση, κατά την οποία οι προσκεκλημένοι θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν πρώτοι σε επαφή με το νέο αυτό βιβλίο του συμπολίτη συγγραφέα σε μια βραδιά που αναμένεται να είναι γεμάτη ιστορία, Ελλάδα και πάθος.

"Δεν σας καλούμε σε μία απλή παρουσίαση βιβλίου" ξεκαθαρίζουν οι συντελεστές της έκδοσης. Απλώς διευκρινίζουν πως από τις 7 το απόγευμα της Τετάρτης μέχρι αργά το βράδυ εκείνοι και το βιβλίο τους θα βρίσκονται εκεί και θα χαρούν να μοιραστούν ώρες, σκέψεις κι ένα ποτήρι κρασί με τους λάτρεις του βιβλίου και του διαβάσματος.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture