Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται η συγγραφέας Ελένη Γαληνού στην Πάτρα για το νέο της βιβλίο

Έρχεται η συγγραφέας Ελένη Γαληνού στην ...

Μετά από πρόσκληση του βιβλιοπωλείου "Η Γωνιά του Βιβλίου"

Η συγγραφέας Ελένη Γαληνού αναμένεται να έρθει στην Πάτρα το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014, λίγο πριν δηλαδή τις γιορτές των Χριστουγέννων, για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου με τίτλο «Πέρα από τις κόκκινες γραμμές» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η εκδήλωση διοργανώνεται από το Πατρινό βιβλιοπωλείο «Η Γωνιά του Βιβλίου» της οικογένειας Παπαχρίστου και εκ των χορηγών επικοινωνίας θα είναι το thebest.gr.

Δύο γενιές, δύο ερωτικά τρίγωνα που μπλέκονται κρυφά.

Αντώνης και Τέλης: δύο φίλοι που διεκδίκησαν την ίδια γυναίκα με διαφορετικό αλλά επίμονο τρόπο. Η Φλώρα, ως γυναίκα αλλά και ως μητέρα, θα κάνει λάθη παρασυρμένη από την παθολογική της ζήλια και από φόβο μήπως έρθει αντιμέτωπη με αλήθειες που αρνείται πεισματικά να δει…

Ο Λίο, ο γιος της Φλώρας, δεν θα δεχτεί να μοιραστεί την αγάπη της με κανέναν. Σταδιακά ο θυμός θα τον απομακρύνει από την οικογένεια και η ακαταμάχητη ομορφιά του θα τον ωθήσει σε παραβατικές συμπεριφορές πλάι στις σεξουαλικές του ανάγκες. Η Εύα, η κόρη της Φλώρας, θα βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα δίχως να φταίει.

Τα δύο αδέρφια θα μπλεχτούν ασύμμετρα στον ίδιο έρωτα, καταλήγοντας σ’ ένα κρυφό και καταστροφικό τρίγωνο…

Εξάρτηση, εμμονή, πάθος, τραυματικές εμπειρίες, ανομολόγητες πράξεις, φοβίες, προδοσία και απώλειες θα στιγματίσουν τις ζωές όλων και θα καθορίσουν τη μετέπειτα πορεία τους.

Το νέο μυθιστόρημα της Ελένης Γαληνού είναι μια συναρπαστική ιστορία για την οικογένεια και τον καθοριστικό ρόλο της μητέρας στην ευτυχία όλων των μελών της. Με κεντρικό άξονα αφήγησης τον ιδιόμορφο χαρακτήρα ενός πληγωμένου αγοριού και μέσα από συγκλονιστικές ανατροπές (στοιχείο χαρακτηρίζει το έργο της συγγραφέως) αναδεικνύεται με δραματικό τρόπο το πρόσωπο που ορίζει τη ζωή μας, η μητέρα.

Η Ελένη Γαληνού έχει γεννηθεί στην Αθήνα και κατάγεται από τη Μυτιλήνη. Σπούδασε στη γνωστή Σχολή Βακαλό, Διακοσμητική και Γραφικές Τέχνες. Ασχολήθηκε με τη φωτογραφία, τη ζωγραφική, την ποίηση και τη στιχουργική. Τον Μάιο του 2007 πραγματοποίησε την πρώτη ατομική της έκθεση ζωγραφικής στο Κέντρο Τέχνης Πανταζίδης με θέμα «Σύννεφα». Με τη λογοτεχνία καταπιάνεται τα επτά τελευταία χρόνια και επιθυμώντας να εμβαθύνει στην έννοια και την τεχνική του μυθιστορήματος, το 2007 παρακολούθησε μαθήματα δημιουργικής γραφής.

Έχει συμμετάσχει στο συλλογικό έργο Η πόλη φοβάται, με το διήγημά της «…για ένα τσιγάρο!» ενώ από τις εκδόσεις Μίνωας κυκλοφορεί το μυθιστόρημά της με τίτλο «Όταν στέρεψε η αντοχή» το 2013, ένα βιβλίο που κέρδισε τις εντυπώσεις και πήγε πολύ καλά από πλευράς τόσο σε επίπεδο κριτικής υποδοχής όσο και εμπορικότητας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture