Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Αιγιώτισσα ηθοποιός Ντορέττα Παπαδημητρίου λίγο πριν την πρεμιέρα του "Music School" δήλωσε - "Έχω δακρύσει σε ερμηνείες των παιδιών»

Η Αιγιώτισσα ηθοποιός Ντορέττα Παπαδημητ...

Η πρεμιέρα έχει οριστεί στο Mega channel για τις 8/10/2014 στις 21.00

Την προσεχή Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014 στις 21.00 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα, στο πλαίσιο του νέου χειμωνιάτικου προγράμματος του καναλιού Mega, το ολοκαίνουριο σόου με παιδιά «Music school», στο οποίο μάλιστα θα είναι παρουσιάστρια η Αιγιώτισσα στην καταγωγή Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η ίδια λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής, μίλησε σε συνέντευξη της για το αν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των συμμετεχόντων παιδιών αλλά και πώς είναι οι αντιδράσεις των γονιών.

«Δεν υπάρχει καθόλου ανταγωνισμός ανάμεσα στα παιδιά, ακριβώς επειδή δεν υπάρχουν αποχωρήσεις. Τα παιδιά που συμμετέχουν στο παιχνίδι έχουν γίνει φίλοι, το ένα εμψυχώνει το άλλο και σας πληροφορώ ότι στο τέλος κάθε επεισοδίου, που βγαίνει ο καλύτερος μαθητής, χαίρονται πάρα πολύ το ένα για το άλλο».

Στο ερώτημα αν υπήρξε κάποια συγκινητική στιγμή στη διάρκεια των γυρισμάτων η Ντορέττα Παπαδημητρίου απήντησε.

«Πάρα πολλές. Έχω δακρύσει πολύ σε ερμηνείες των παιδιών».

Όσο για τους γονείς των παιδιών που ήταν παρόντες σε όλα τα γυρίσματα, η ηθοποιός και παρουσιάστρια ανέφερε στη συνέντευξη της στο Tv zapping πως «είναι πολύ χαρούμενοι για τα παιδιά, έχουν γίνει και εκείνοι φίλοι μεταξύ τους, είναι κοντά στα παιδιά τους και τα στηρίζουν. Βέβαια να πω ότι όσα έχουν έρθει νομίζω ότι κάποιος γονέας έφερε το παιδί του στην εκπομπή...».

Στην κριτική επιτροπή είναι γνωστοί καλλιτέχνες όπως η Ευρυδίκη, η Demy, ο Βαγγέλης Γερμανός και ο Γιώργος Θεοφάνους.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight