Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

H Mαριάννα Σταματιάδου που θα είναι και πάλι στο ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας δήλωσε στο thebest.gr - "Δεν αφήνω το θέατρο με τίποτα"

H Mαριάννα Σταματιάδου που θα είναι και ...

Νέος πρόεδρος του θεάτρου αναλαμβάνει ο Ανδρέας Τερζής, καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών, ο οποίος και αναμένεται να συγκαλέσει την πρώτη συνάντηση του συμβουλίου

«Δεν αφήνω το θέατρο με τίποτα». Αυτό ανέφερε μιλώντας στο thebest.gr η αγαπητή ιατρός, ειδική παθολόγος, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών Μαριάννα Σταματιάδου εκφράζοντας την χαρά και ικανοποίηση της που θα είναι ξανά στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου της Πάτρας καθώς την πρότεινε η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Κώστα Χριστόπουλου, τιμής ένεκεν μιας και η κυρία Σταματιάδου αν και υποψήφια στις τελευταίες εκλογές, δεν κατάφερε να εκλεγεί στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Όπως ανακοινώθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας, πρόεδρος στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του θεάτρου αναλαμβάνει ο Καθηγητής Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών Ανδρέας Τερζής που ήταν και στο ψηφοδέλτιο των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης του νέου Δημάρχου Κώστα Πελετίδη και Αντιπρόεδρος o Δρ. Αρχιτέκτων του Πανεπιστημίου Πατρών Παναγιώτης Πάγκαλος, ο οποίος δεν ήταν υποψήφιος.

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ θα συμμετέχει επίσης ο Κώστας Σπαρτινός, επικεφαλής της παράταξης της ελάσσονος αντιπολίτευσης και όπως προείπαμε η Μαριάννα Σταματιάδου από την παράταξη του Κώστα Χριστόπουλου. Μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστοποιηθεί η υπόλοιπη σύνθεση του συμβουλίου ενώ άγνωστο παραμένει αν θα συμμετάσχει και πάλι η τέως δημοτική σύμβουλος της παράταξης του Γιάννη Δημαρά, Νανά Πατρώνη (σύμφωνα με πληροφορίες είχε εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει), η οποία διετέλεσε επιτυχημένη Πρόεδρος του απερχόμενου συμβουλίου του θεάτρου.

«Η θητεία στο θέατρο και εν προκειμένω στο συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ θεωρώ ότι είναι σχολείο. Ο πολιτισμός σου δίνει μία διαφορετική άποψη της ζωής. Όταν ασχολείσαι με το θέατρο βλέπεις με άλλο μάτι τη ζωή, με μία αισιοδοξία», ανέφερε μιλώντας στο thebest.gr η Μαριάννα Σταματιάδου, η οποία αξίζει να θυμίσουμε ότι υπηρετεί ως μέλος του Διοικητικού συμβουλίου του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ανελλιπώς από το 1999 και την περίοδο της Δημαρχίας του Ευάγγελου Φλωράτου με εξαίρεση μία μικρή χρονική περίοδο που είχε χειρουργηθεί αλλά και πάλι παρέμεινε ως αναπληρωματικό μέλος.

Η κυρία Σταματιάδου ήταν από τα πρόσωπα που έδινε το παρών σε κάθε δράση του ΔΗΠΕΘΕ και το περασμένο καλοκαίρι ταξίδεψε τόσο στην Επίδαυρο όσο και στο Ηρώδειο όπου παρουσιάστηκε με επιτυχία η παράσταση αρχαίου δράματος «Φιλοκτήτης» του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και της ομάδας αρτivities.

*Τέλος όπως ήδη έγραψε το thebest,gr έκπληξη τελικά υπήρξε στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων, Πατρινό Καρναβάλι όπου παρότι ως φαβορί ακουγόταν ο Γιώργος Μπογδανόπουλος, η επιλογή του Δημάρχου Κώστα Πελετίδη ήταν διαφορετική, τοποθετώντας ως επικεφαλής του «κρίσιμου» οργανισμού, λόγω της σπουδαιότητας και εμπορικότητας του θεσμού του καρναβαλιού, τον πολιτικό μηχανικό Νίκο Χρυσοβιτσιάνο, ο οποίος είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την «Λαική Συσπείρωση» του κ. Πελετίδη.

ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture