Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ στην Κορυφή της Ευρώπης με Ισχυρή Στρατηγική Σύμπραξη του Erasmus+

 Το Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ στην Κορυφή της Ευρώπης ...

Ανάμεσα στις 3 πρώτες θέσεις

Ανάμεσα στις 3 πρώτες θέσεις επελέγη το Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ από το Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Εrasmus+ για την Στρατηγική Σύμπραξη στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση σε συνεργασία με κορυφαία Πανεπιστήμια,  Φορείς Επαγγελματικής Κατάρτισης κι Επιχειρήσεις στη Γερμανία, Ιταλία, Δανία, Ισπανία και Πολωνία.

Η Στρατηγική Σύμπραξη είναι ένα πολυετές πρόγραμμα διεθνούς συνεργασίας, ανταλλαγής καλών πρακτικών, καινοτομιών και τεχνογνωσίας όπου τα τμήματα Διοίκησης και Οικονομίας του Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ θα αναλάβουν ποικίλα projects σε ένα πολυεθνικό περιβάλλον σε άμεση σύνδεση με την Ευρωπαϊκή Αγορά. Το Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ και τα τμήματα Multimedia και Γραφιστικής έχουν αναλάβει επίσης τη δημιουργία της ιστοσελίδας και του eMagazine του προγράμματος. Το  Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ και η Πάτρα θα φιλοξενήσουν το ιδιαίτερα σημαντικό καταληκτικό συνέδριο  καθώς  τα αποτελέσματα της Σύμπραξης θα χρησιμοποιηθούν από τα αρμόδια Ευρωπαϊκά όργανα για την επικαιροποίηση και αποτελεσματικότερη εφαρμογή των πολιτικών για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση.

Από φέτος οι σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ αποκτούν εξαιρετικό πλεονέκτημα στην Αγορά Εργασίας καθώς θα συμμετέχουν σε virtual class & simulation enterprises ως μέλη πολυεθνικών εικονικών εταιρειών και Ανοίγουν την Πόρτα στην Ευρώπη μέσα από αυτή την σημαντική συνεργασία του Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ.

Το Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ είναι μέλος του Εκπαιδευτικού Συγκροτήματος ΒΕΡΓΗ, του Μεγαλύτερου Φορέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στη Δυτική Ελλάδα, με πετυχημένη παρουσία από το 1960. Η καινοτομία, η προοδευτική ματιά και η ποιότητα σπουδών που παρέχει είναι τα σταθερά χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν μεγάλες και συνεχείς επιτυχίες όπως η Στρατηγική Σύμπραξη για την Επαγγελματική Εκπαίδευση. Η ακτινοβολία του έργου και της σοβαρής δουλειάς του διαχέεται πλέον στην Ευρώπη εξασφαλίζοντας σπουδαία πλεονεκτήματα για τους σπουδαστές του.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις