Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τι είπε ο Σαμαράς σε βουλευτές από την Δυτική Ελλάδα: Δεν πάμε για εκλογές, η παρούσα Βουλή θα εκλέξει νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Τι είπε ο Σαμαράς σε βουλευτές από την Δ...

Στο εντευκτήριο της Βουλής σήμερα το μεσημέρι

Με βουλευτές της ΝΔ (ανάμεσα τους και βουλευτές από την Δυτική Ελλάδα) συνομίλησε στο εντευκτήριο της Βουλής ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, αμέσως μετά το πέρας της επετειακής εκδήλωσης για τα 40 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Ο πρωθυπουργός, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που είχε, εμφανίσθηκε αισιόδοξος ότι η χώρα δεν θα οδηγηθεί σε εκλογές για το θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ταυτόχρονα άκουσε με μεγάλο ενδιαφέρον το αίτημα των βουλευτών για στενότερη συνεργασία τους με τους υπουργούς για την επίλυση θεμάτων που απασχολούν τις περιφέρειές τους, ενώ με ενδιαφέρον άκουσε και τα προβλήματα που έχουν ανακύψει με τις καθυστερήσεις των προκαταβολών του ΕΛΓΑ προς τους αγρότες.

Πολλοί ήταν οι βουλευτές που πλαισίωσαν τον πρωθυπουργό. «Πιστεύετε ότι θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από αυτήν τη Βουλή;», ήταν η ερώτηση που δέχθηκε ο κ. Σαμαράς από βουλευτή. «Εγώ έτσι πιστεύω», απάντησε ο πρωθυπουργός.

Κοντά στον κ. Σαμαρά βρέθηκαν στο εντευκτήριο κυρίως γυναίκες της ΝΔ, η Γεωργία Μπατσαρά, Διονυσία Αυγερινοπούλου (Ηλείας), Άννα Καραμανλή, Ασπασία Μανδρέκα, Γεωργία Μαρτίνου, Φωτεινή Αραμπατζή, Ασημίνα Σκόνδρα, η Τάνια Ιακωβίδου, η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ενώ κοντά βρέθηκαν ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Αθανάσιος Μπούρας, η υπουργός Τύπου Σοφία Βούλτεψη και οι βουλευτές της ΝΔ Απόστολος Βεσυρόπουλος, Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος, ο Χρήστος Δήμας και Κώστας Καραγκούνης (Αιτωλοακαρνανίας).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις