Στην Αγορά Αργύρη
Η Ομάδα Εθελοντών «Στήριξης και Επικοινωνίας» της Κίνησης «ΠΡΟΤΑΣΗ», διοργανώνει ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΩΝ από 13 (Παρασκευή) έως και 15 (Κυριακή) Ιουνίου στους χώρους της ΑΓΟΡΑΣ ΑΡΓΥΡΗ. Ώρες λειτουργίας του παζαριού: 9:00 – 13:00 και 16:00 – 21:00.
Στόχος του παζαριού είναι η δυνατότητα των πολιτών να προμηθευτούν βιβλία σε συμβολικές τιμές. Το βιβλίο αποτελεί σημαντικό φορέα διακίνησης ιδεών, απόψεων, προβληματισμών, πολιτισμού και διασκέδασης που συμβάλει στην προσωπική ανάπτυξη του ατόμου και στην ποιότητα ζωής.
Τα βιβλία του παζαριού είναι προσφορά ιδιωτών, βιβλιοπωλείων της Πάτρας, εκδοτικών οργανισμών και εφημερίδων και τα έσοδα από τις πωλήσεις τους θα συμβάλουν στην οικονομική ενίσχυση των προγραμμάτων πρόληψης του φορέα.
Παράλληλα η «ΠΡΟΤΑΣΗ» ανταποκρινόμενη στο αίτημα πολλών φίλων της, προσκάλεσε τον Καθηγητή Φυσικής Διαστήματος κ. Ξενοφώντα Μουσά ο οποίος στο κλείσιμο του παζαριού, την Κυριακή 15 Ιουνίου και ώρα 11:30 θα μιλήσει στον χώρο διαλέξεων της ΑΓΟΡΑΣ ΑΡΓΥΡΗ για τον Μηχανισμό των Αντικυθήρων – τον πρώτο υπολογιστή της ανθρωπότητας.
Η είσοδός θα είναι ελεύθερη.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr








