Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Πρακτικά παιδιατρικά θέματα και όλα τα τελευταία ιατρικά δεδομένα, στην 14η Εκπαιδευτική Διημερίδα του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Πατρών

Πρακτικά παιδιατρικά θέματα και όλα τα τ...

Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών στις 3 & 4 Μαΐου 2014

Η 14η Εκπαιδευτική Διημερίδα Παιδιατρικής που διοργανώνει η Παιδιατρική Κλινική του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων Πατρών, θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών στις 3 & 4 Μαΐου 2014.

Οι εργασίες της 14ης Εκπαιδευτικής Διημερίδας Παιδιατρικής στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών το Σάββατου 4 Μαΐου 2014 και ώρα 16.00.

Η Διημερίδα που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της Παιδιατρικής Κλινικής του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων Πατρών, τελεί υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και είναι εγκεκριμένη από τον ΕΟΦ.

Επίσης, θα χορηγηθούν 6 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (6 credits Σ.Ι.Ε).

Θα παρουσιαστούν ενδιαφέροντα περιστατικά που έχουν νοσηλευτεί στην κλινική του Καραμανδανείου και θα γίνει ανάλυση αυτών από ειδικούς καθώς και συζήτηση με το ακροατήριο. Στην συνέχεια καταξιωμένοι επιστήμονες από όλη την Ελλάδα θα αναπτύξουν θέματα που ενδιαφέρουν τους παιδιάτρους και εκπαιδευτικούς.

Την Διημερίδα μπορούν να παρακολουθήσουν εκτός των Ιατρών και νοσηλευτές, ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί και λογοθεραπευτές καθώς επίσης εκπαιδευτικοί και γονείς.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και οι εργασίες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 4 Μαΐου 2014.

Μεταξύ των ομιλητών θα είναι η Βικτωρία Αλεξανδροπούλου, Διευθύντρια ΕΣΥ Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων, η Κατερίνα Γατοπούλου συντονίστρια – διευθύντρια Βιοπαθολογικού, βιοχημικού εργαστηρίου Καραμανδανείου Νοσοκομείου Πατρών, κ.α. Στη διάρκεια της διημερίδας θα υπάρξουν και εισηγήσεις για την σπάνια νόσο Nieman Pick C. Πρόκειται για μία διαταραχή αποθήκευσης των λιπιδίων που αν και θεραπεύσιμη, είναι θανατηφόρα και αποτελεί σημαντική επιβάρυνση για τους ασθενείς και τις οικογένειες τους.

* Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής είναι ο Γεώργιος Κροκιδάς, Παιδίατρος-Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Πατρών, Συντονιστής - Δ/ντης Παιδιατρικής Κλινικής, Καραμανδανείου Ν. Π. Πατρών.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being