Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Εκβιασμοί και ταπεινωτικές απειλές από τους δανειστές μας!

Εκβιασμοί  και ταπεινωτικές  απειλές από...

του Μιχαήλ Στρατουδάκη

Το αναφερόμενον συνεχώς, ενημερωτικώς, από τα ΜΜΕ, ότι δεχθήκαμε ισχυρές πιέσεις για το Α΄ ή  Β΄ θέμα από τους εταίρους στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το ολιγώτερον  προσβλητικόν δι’ ημάς. Δεν πρόκειται  όμως  απλώς για πιέσεις, αλλά για απαράδεκτες καταπιέσεις, όχι μόνο προς την Κυβέρνηση, αλλά και τον Ελληνικόν  Λαόν. Τα λεγόμενα ότι αναγνωρίζουν  τις θυσίες που έχει κάμει ο Λαός για την βελτίωση της οικονομίας του, είναι ψευδή και   υποκριτικά. Τίποτα δεν αναγνωρίζουν. Το μόνο που επιδιώκουν είναι συνεχής αφαίμαξη των φτωχών πολιτών και  αποξένωση της Ελλάδος από τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της με το κεκαλυμένο ψευδεπίγραφον  επιχείρημα  των αποκρατικοποιήσεων!  Όταν όμως πωλήσει τις πλουτοπαραγωγικές της πηγές η Ελλάδα πως θα επιβιώσει;;  Αυτό δεν τους ενδιαφέρει.  Η τρόϊκα λέει.

-        Πάρτε νέο δάνειο!! Φυσικά δεν το θέλομε και οι ωμοί εκβιασμοί από το Γιούρομπρουκ συνεχίζονται και προσθέτουν .

-       Ο Ρεν λέει ότι «το   χρέος σας θα το συζητήσομε  μετά τις Ευρωεκλογές»! Ποιος είσαι εσύ κύριε που θα κανονίζεις το μέλλον μιας χώρας και τις τύχες του Λαού της

-        «Η Ελλάδα δεν είναι η μόνη χώρα που έχει πολιτικά προβλήματα στο εσωτερικό της, επομένως αυτό δεν αποτελεί επαρκή αφορμή για την χαλάρωση της πολιτικής λιτότητας», λέει ελαφρά τη συνειδήσει ο πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.

-       «Βρείτε τα με την Τρόϊκα!! “Δεν θα ασχοληθούμε ξανά μαζί σας αν δεν καταλήξετε προηγουμένως σε συμφωνία με τη τρόικα», επιμένει ο Γερούν. Μα η τρόϊκα κατευθύνεται από αυτούς.  Επομένως πρόκειται για μεγάλη συμπαιγνία σε βάρος μας.

Αυτοί οι ωμοί και ατελεύτητοι  εκβιασμοί πρέπει να σταματήσουν. Η ταπείνωση της Ελλάδος πρέπει να σταματήσει. Ο έλεγχος επί Ελληνικού εδάφους πρέπει να σταματήσει. Να παρακολουθούν την πορείαν των οικονομικών μας από τις χώρες τους και να μας αφήσουν απολύτως ήσυχους. Το δάνειο θα το πληρώσομε. Θέλομε μόνο εργασία και ανάπτυξη για πάταξη  της λιτότητας κάτι που δεν θέλουν τα αδελφάκια μας και ο χαυλιόΔοΝΤας!

Οι διαπραγματευόμενοι με τους Ευρωπαίους για τα οικονομικά μας πρέπει να τους απαγορεύσουν ρητώς να ασκούν άθλιες πιέσεις σε βάρος μας. Ας δοθεί επί τέλους κάποιο τέλος σ’ αυτήν την παράφορη και απρεπή συμπεριφορά. Δεν την ανεχόμεθα άλλο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις