Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στο πλευρό των ΑμεΑ η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του Κοινωνικού Οργανισμού

Πάτρα: Στο πλευρό των ΑμεΑ η διοίκηση κα...

Αντιπροσωπεία του ΚΟΔΗΠ συμμετείχε στην πρωινή κινητοποίηση

Αντιπροσωπεία του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, με επικεφαλής την πρόεδρο του ΚΟΔΗΠ Αναστασία Παπαντωνοπούλου, συμμετείχε στη σημερινή κινητοποίηση της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων, έξω από τα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για την απαράδεκτη καθυστέρηση στα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας του ΙΚΑ.

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν επίσης, η εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. Μαρία Μενύχτα, η Διευθύντρια του ΚΟΔΗΠ Σπυριδούλα Μαρούλη, και οι εργαζόμενοι του Οργανισμού Αμαλία Τράκα, Γιώργος Κολοκυθάς και Ανδρέας Γριντέλας.

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, με ψήφισμά τους εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στον αγώνα των Ατόμων με Αναπηρία.

Το ψήφισμα έχει ως εξής:

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ

Οι εργαζόμενοι στον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων αναγνωρίζουμε το σοβαρότατο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τις μακροχρόνιες καθυστερήσεις στα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας του ΙΚΑ, καθώς και τις περικοπές επιδομάτων και άλλες περικοπές που συνδέονται με την αναπηρία και συμπαραστεκόμαστε στον Αγώνα του Αναπηρικού Κινήματος.

Σε μια εποχή που τα προσωπικά και κοινωνικά δικαιώματα έχουν καταπατηθεί και το κοινωνικό κράτος βρίσκεται υπό διάλυση τόσο τίθεται θέμα καθημερινής διαβίωσης τόσο για τις ευπαθείς ομάδες όσο και για όλους τους πολίτες. Στο πλαίσιο αυτό τα Άτομα με Αναπηρία βάλλονται με τον χειρότερο τρόπο από το ίδιο το κράτος και τις υπηρεσίες του.

Ως εργαζόμενοι στο πεδίο των καθημερινών προβλημάτων του πολίτη αντιμετωπίζουμε καθημερινά τις βαρύτατες συνέπειες που υφίστανται τα Άτομα με Αναπηρία για μεγάλο αριθμό εκ των οποίων υπάρχει πλέον και ζήτημα επιβίωσης.

Ως εκ τούτου δεν μπορούμε παρά να είμαστε δίπλα στον Αγώνα τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις