Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται η παιδική ταινία "Το Μυστικό Βασίλειο του Δάσους" στις 6 Ιουνίου στις κινηματογραφικές αίθουσες

Έρχεται η παιδική ταινία "Το Μυστικ...

Από τους δημιουργούς της "Εποχής των Παγετώνων" και του "Ρίο"

Η νέα παιδική ταινία κομπιούτερ animation με τίτλο «Το Μυστικό Βασίλειο Του Δάσους – Epic», αναμένεται να κυκλοφορήσει στις Ελληνικές αίθουσες στις 6 Ιουνίου 2013 (στις ΗΠΑ βγαίνει αυτή την Παρασκευή 24 Μαΐου), από την εταιρεία διανομής Odeon.

To «Epic» είναι μία 3D ταινία φαντασίας που βασίζεται στο παιδικό βιβλίο του William Joyce «The Leaf Men and the Brave Good Bugs» και φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Chris Wedge, δημιουργού του «Ice Age – Η Εποχή των Παγετώνων» και Robots (2005).

Στην πρωτότυπη Αμερικάνικη κόπια ακούγονται οι φωνές των ηθοποιών Amanda Seyfried, Colin Farrell, Josh Hutcherson, Christoph Waltz, Aziz Ansari, Chris O'Dowd, Jason Sudeikis, του ράπερ Pitbull και της τραγουδίστριας Beyoncé Knowles.

Από τους δημιουργούς των ταινιών «H Εποχή των Παγετώνων» και «Ρίο» λοιπόν και τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη Κρις Γουέτζ, έρχεται η νέα αυτή τρισδιάστατη ψηφιακή περιπέτεια του στούντιο της Fox. Η διάσημη τραγουδίστρια Μπιγιονσέ δανείζει τη φωνή της στη «Βασίλισσα Τάρα».

Η ταινία αφηγείται τη μάχη μεταξύ των δυνάμεων του καλού, που προστατεύουν τη φύση, και του κακού, που θέλουν να την καταστρέψουν. Όταν μια έφηβη κοπέλα βρεθεί κατά μαγικό τρόπο σ’ αυτό το μυστικό σύμπαν, θα συμμαχήσει με μια ομάδα μοναδικών και αστείων χαρακτήρων για να σώσει τον κόσμο τους ...αλλά και τον δικό μας.

Ο σκηνοθέτης Κρις Γουέτζ και η ομάδα του στα Blue Sky Studios - οι οποίοι κρύβονται πίσω από την πολυαγαπημένη και επιτυχημένη «Εποχή των Παγετώνων» - κατάφεραν και σε αυτή την ταινία, να αποτυπώσουν με λεπτομέρεια τη δράση και την περιπέτεια. «Προσπαθήσαμε να βιώσουμε τον κόσμου της ταινίας «Το Mυστικό Βασίλειο του Δάσους» μέσα από τα μάτια της Μαίρη Κάθριν (προτιμά να την αποκαλούν Εμ Κέι.), μιας έξυπνης, ζωηρής και πεισματάρας 17χρονης κοπέλας, η οποία θα πραγματοποιήσει το ταξίδι της ζωής της.»

Αφότου επιστρέφει στο πατρικό της, η Εμ Κέι χάνει την υπομονή με τον πατέρα της, καθώς εκείνος επιμένει ότι στο δάσος υπάρχουν αόρατα πλάσματα. Όταν όμως ξαφνικά μεταφέρεται μαγικά στον κόσμο των «Φυλλανθρώπων», θα δει τα πράγματα με άλλο μάτι. Η Εμ Κέι για να βρει τον δρόμο της επιστροφής θα πρέπει όχι μόνο να πιστέψει σε αυτό τον κόσμο, αλλά να κάνει κάτι δραστικό για να τον σώσει.

Το κόστος της ταινίας που αναμένεται με ενδιαφέρον κόστισε κοντά στα 100 εκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture