Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Αφιέρωμα στον θεατρικό συγγραφέα Ανδρέα Στάικο στο Δημοτικό θέατρο "Απόλλων" της Πάτρας

Αφιέρωμα στον θεατρικό συγγραφέα Ανδρέα ...

Θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαίου 2013

Ακόμη ένα μεγάλο αφιέρωμα στον γνωστό θεατρικό συγγραφέα, πεζογράφο και σκηνοθέτη Ανδρέα Στάικο, θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα.

Η εκδήλωση με τη διοργανωτική πρωτοβουλία του Πολύεδρου και τη συνεργασία του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, του Dancarte - Κέντρο χορού και τεχνών της Τατιάνας Λοβέρδου και του Συλλόγου αποφοίτων του τμήματος θεατρικών σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27 Μαΐου 2013, στις 9:00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων.

Τον συγγραφέα θα παρουσιάσουν οι Κωνσταντίνα Ζηροπούλου, Δρ.θεατρολογίας – φιλόλογος που θα αναφερθεί στο θέμα «Η δραματουργική χρήση του μύθου στο έργο του Ανδρέα Στάικου: Η περίπτωση της Άλκηστης», Χρήστος Λάζος, συγγραφέας, μεταφραστής με θέμα «Ο ερωτισμός στο θέατρο του Ανδρέα Στάικου» και Μαίρη Σιδηρά, φιλόλογος. Η κυρία Σιδηρά θα αναπτύξει το θέμα «Η γλώσσα ως στοιχείο πλοκής στο θέατρο του Ανδρέα Στάικου».

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την  παρουσίαση του θεατρικού μονολόγου του 69χρονου Ανδρέα Στάικου με τίτλο «Ακόλαστες εσπερίδες» σε σκηνοθεσία και ερμηνεία της Ναταλίας Καποδίστρια.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture