Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Συναυλία με το γκρουπ Ρόδες στην "Πολιτεία" της Πάτρας αυτή την Παρασκευή 17 Μαίου

Συναυλία με το γκρουπ Ρόδες στην "Π...

Μαζί θα εμφανιστούν και οι Παρρησία και οι Monostyle

Το γνωστό γκρουπ Ρόδες επιστρέφει στην Πάτρα μετά από 6 μήνες για ένα νέο εκρηκτικό live, με ανανεωμένη σύνθεση, αυτή την Παρασκευή 17 Μαΐου στις 21.00 στον πολυχώρο «Πολιτεία» της Πάτρας, στην Ακτή Δυμαίων.

Οι Ρόδες ήταν ένα ελληνικό μουσικό συγκρότημα που έχει κινηθεί στον χώρο της hip-hop μουσικής αναμεμειγμένης με στοιχεία άλλων ειδών όπως ροκ, dub, electronica και φολκ. Οι Ρόδες δημιουργήθηκαν το 2002 μετά την αποχώρηση του Νικήτα Κλιντ (Xray) από την μπάντα των Active Member και το 2005 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ μεγάλης διάρκειας, με τίτλο «Στη γιορτή της φαντασίας».

Στη συναυλία που θα δώσουν οι Ρόδες United, οι 9 μουσικοί ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Νικήτα Κλιντ, για να παίξουν ζωντανά κομμάτια από τη Γιορτή της φαντασίας, το Silent disco, το Cheap science, μέχρι και το project Moriginal Champsystem και ακόμα πιο πέρα. Επίσης θα παίξουν νέα κομμάτια από τον καινούριο δίσκο που θα βγάλουν.

Μαζί τους για άλλη μια φορά θα είναι οι Παρρησία που κλείνουν μια δεκαετία στα μουσικά δρώμενα , με κορυφαίες στιγμές τις live εμφανίσεις τους με τις Ρόδες αλλά και τα opening σε Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Μ.Πασχαλίδη, Μπάμπη Στόκα και Ν.Πορτοκάλογλου.

Επίσης στη συναυλία της Παρασκευής 17 Μαΐου, θα εμφανιστούν και οι Μοnostyle, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί με τον Δ. Καρρά, τον Σ. Γραμμένο, τους What the funk, κ.α. Οι Ρόδες United είναι το συγκρότημα που πάντρεψε το hip hop με την ιδιοσυγκρασία της ροκ μπάντας σημειώνοντας τεράστια επιτυχία ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο εμφανίστηκαν στην σκηνή του Gagarin 205, στην Αθήνα.

Το εισιτήριο για το live της Πάτρας κοστίζει 10 ευρώ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture