Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Μία αξιόλογη παιδική παράσταση από τη Θεσσαλονίκη "σταθμεύει" αυτό το Σάββατο 2/3 στην Πάτρα

Μία αξιόλογη παιδική παράσταση από τη Θε...

Η 'Σταχτοπούτα" της Παιδικής Σκηνής Γιώργου Ροντίδη θα παιχθεί στις 17.00 στο Πάνθεον

Η Παιδική Σκηνή της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης Γιώργου Ροντίδη που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη θα επισκεφθεί αυτό το Σάββατο 2 Μαρτίου 2013 την Πάτρα για να παρουσιάσει τη φετινή της θεατρική παράσταση, το αγαπημένο παραμύθι «Σταχτοπούτα» του Charles Perrault.

Η παράσταση θα ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Πάνθεον της οδού Γούναρη το Σάββατο 2/3 στις 17.00 με το εισιτήριο να κοστίζει 8 ευρώ.

Η «Σταχτοπούτα» της σκηνής Ροντίδη προγραμματίζεται να παιχθεί και την Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 στο γειτονικό Μεσολόγγι στο Τρικούπειο Πνευματικό Κέντρο, στις 11:30 το πρωί.

Για κρατήσεις εισιτηρίων μπορεί το κοινό να επικοινωνεί στο τηλ. 6944062928.

Το Σύγχρονο Θέατρο Γ. Ροντίδη σε συνεργασία με την Καλλιτεχνική εταιρεία Προσκήνιο, παρουσιάζει το έργο «Η Σταχτοπούτα» εκτός της Θεσσαλονίκης σε πόλεις όλης της χώρας. Πρόκειται για μία προσεγμένη παραμυθένια παράσταση που θα γοητεύσει τους μικρούς θεατές.

Η Σκηνή Ροντίδη ιδρύθηκε το 1980 αποτελώντας τον πρώτο επαγγελματικό παιδικό θίασο στη Θεσσαλονίκη. Έκτοτε η Παιδική Σκηνή Γ. Ροντίδη ανέβασε πάνω από 35 έργα προσφέροντας στους μικρούς θεατές, ψυχαγωγικές και επιμορφωτικές παιδικές θεατρικές παραστάσεις. Ανάμεσα τους είναι ο «Πινόκιο», η «Παναγία των Παρισίων», ο «Μόγλης, το παιδί της ζούγκλας», «Η Μικρή γοργόνα» και ο «Μάγος του Οζ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 1998 οι παραστάσεις της Παιδικής Σκηνής Ροντίδη έχουν ενταχθεί στην πρακτική των σπουδαστών της Δραματικής Σχολής με την συμμετοχή των τμημάτων του Α΄και Β΄έτους καθώς επίσης και του Εφηβικού Τμήματος της Σχολής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture