Δέχτηκε επισκέψεις δικών του ανθρώπων
Εννέα μέρες στη φυλακή συμπληρώνει σήμερα ο Κώστας Αντζουλάτος. Κρατείται στις φυλακές Αγίου Στεφάνου, κυκλοφορεί με φόρμα, συγκατοικεί με άλλα επτά άτομα. Κοιμάται σε θάλαμο για οκτώ.
Ο πρώην Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας όλες αυτές τις μέρες δέχτηκε τις επισκέψεις της συζύγου του, των παιδιών του αλλά και της μητέρας του, γράφει η εφημερίδα "Κόσμος".
Το αρχικό σοκ και η προσωρινή κατάρρευση ξεπεράστηκαν γρήγορα. Φαίνεται όπως αποφάσισε πως αυτή θα είναι η ζωή του για μικρό χρονικό διάστημα (ελπίζει σε σύντομη αποφυλάκιση) και άρχισε σταδιακά να βρίσκει τον παλιό του εαυτό.
Είναι χαρακτηριστικό πως θέλησε να κεράσει αναψυκτικό όσους τον αναγνώρισαν (φύλακες κλπ) ενώ έκανε και συζητήσεις μαζί τους.
Βέβαια στη φυλακή είναι βέβαιο πως δεν τον είδαν όλοι με καλό μάτι.
Στο μεταξύ την περασμένη Δευτέρα ο συνήγορος υπεράσπισης του κ. Αντζουλάτου, κατέθεσε αίτηση για την αποφυλάκισή του.
Ζητά ν΄αλλάξουν οι περιοριστικοί όροι και από προσωρινή κράτηση να μετατραπούν σε χρηματική εγγύηση και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δύο φορές το μήνα.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










