Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγιο: "Σηκώθηκαν" οι πλάκες στην Πλατεία Αγίας Λαύρας

Αίγιο: "Σηκώθηκαν" οι πλάκες σ...

Το πρωί ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αιγιαλείας

Μια περίεργη εικόνα αντίκρυσαν το βράδυ της Δευτέρας οι περαστικοί από την Πλατεία Αγίας Λαύρας. Ούτε λίγο ούτε πολύ, οι πλάκες σε σημείο που βρίσκεται στο πάνω μέρος της κεντρικής πλατείας του Αιγίου "σηκώθηκαν", δημιουργώντας ένα μικρό μα επικίνδυνο σαμαράκι, όπως δείχνει η φωτογραφία.

Το πρωί ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αιγιαλείας και δόθηκε εντολή στην Τεχνική Υπηρεσία να επισκευάσει αυτή την περίεργη φθορά που εμφανίστηκε στην πλατεία και σε ένα έργο που πραγματοποίησε ο αείμνηστος Αλέκος Μέγαρης πριν από 20 χρόνια περίπου.

Το filodimos.gr επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο κ. Λεωνίδα Μαυρουδή, που έσπευσε στο σημείο και με την ιδιότητά του ως μηχανικού, για να δει το φαινόμενο.

"Έχω δει παρόμοια διαστολή σε πλακάκια σε διάφορες οικοδομές, χτισμένες κυρίως προ της δεκαετίας του '80, όμως σε πλατεία ομολογώ πως δεν το έχω ξαναδεί" τόνισε ο κ. Μαυρουδής, προσθέτοντας πως προφανώς η αποκόλληση των πλακών οφείλεται στην έλλειψη αρμού διαστολής, που η παρουσία του διασφαλίζει και τη σταθερότητα του έργου. Πιθανότατα με τις θερμοκρασιακές διακυμάνσεις να προκαλείται τέτοιο φαινόμενο, κατέληξε ο κ. Μαυρουδής.

Πάντως, δεν είναι λίγοι οι πεζοί που σκόνταψαν στο συγκεκριμένο σημείο τις πρωινές ώρες...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις